Šampioni Srbije, uoči samog starta Superlige Srbije i premijere protiv ubskog Jedinstva na Marakani, juče u toku dana predstavili su i novi dres za nastupajuću sezonu.

Sedmostruki uzastopni šampion Srbije, FK Crvena zvezda, predstavio je novu opremu videom i fotografijama na društvenim mrežama uz stihove: “Dok Zvezda sija i asfalt se topi, srce treperi, a vazduh gori”.

FK Crvena zvezda | Dres za sezonu 24/25

Dres Crvene zvezde i sedmu sezonu zaredom proizvela je i dizajnirala italijanska kompanija Makron, a činjenica je da otkada je Makron generalni sponzor opreme tima iz Ljutice Bogdana da su crveno beli i svih sedam puta osvajali titulu.

Tri su najuočljivije promene na dresu poredeći sa prošlosezonskim. Novitet predstavljaju zlatna linija na rubovima rukava, crvena kragna umesto bele i širina crvenih i belih pruga koja je ovog puta ista (na prethodnom dresu postojale dve uže bele pruge).

Cena dresa u Zvezdinoj zvaničnoj prodavnici iznosiće 9.900 dinara.

Prvu priliku da izađu u novoj garnituri dresova izabranici Vladana Milojevića imaće u subotu 20. jula od 20 časova kada na stadionu “Rajko Mitić” u okviru prog kola SLS gostuje novajlija u elitnom rangu, ekipa Jedinstva sa Uba.

Napred Zvezda !
Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, kao i na Twitter TIKTOK
OUT OF CONTEXT CRVENA ZVEZDA | crvenazvezdabeograd.com