Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet ostvarili su 17 pobedu u poslednjoj utakmici ovosezonske Evrolige. U grotlu Pionira, pred oko 8000 navijača, savladan je bivši šampion Evrope Fenerbahče rezultatom 91:89 posle produžetka.

Ponovo je crveno bele do pobede vodio magični Fakundo Kampaco čiji će se pogodak za tri poena iz okreta preko Motlija, minut i po pre kraja, prepričavati godinama pred nama.

El Mago

Nakon fantastične utakmice novinarima se obratio argentinski plejmejker ponosno noseći šal koji su mu Delije poklonile.

Naravno pitanje svih pitanja je ostaje li Fakundo Kampaco u Crvenoj zvezdi i naredne sezone. Argentinac nije želeo da se izjašnjava po tom pitanju, već je u prvi plan stavio utakmice i borbu za trofeje koji slede:

“Nismo pričali o sledećoj sezoni još, nije trenutak da pričamo o tome. Želim da pričamo o sadašnjosti i da odigram koliko mogu utakmica i da uživam. Ne razmišljam o budućnosti, samo sam u sadašnjosti i želim da pomognem timu”.

Zvezda nije uspela da se domogne plejofa Evrolige

“Želeli smo da igramo svaku utakmicu kao da je finale. To je što je, nismo uspeli da se plasiramo u plejof. Najbolje što smo mogli je da budemo deseti, pa hajde da probamo da budemo najbolji deseti tim, koliko god je to moguće. Napredovali smo kao ekipa poslednjih nekoliko meseci i to je dobro pred početak plejofa ABA Lige” – završio je zvezdin plej.

Posle svega usledila je neverovatna scena. Naime pri izlasku iz Pionira Fakua su okružili navijači željni slikanja, odnekle su se pojavili trubači i nastala je prava fešta. U pravom slavljeničkom maniru Kampaco i Delije su “okitili” muzičare čime je argentinski plej dodatno kupio srca svih navijača Crvene zvezde.

Kako je to izgledalo pogledajte ovde:


Pratite nas na našoj Facebook  i Instagram stranici, kao i na Twitter nalogu.

Napred Zvezda !

Zvezdomanija | crvenazvezdabeograd.com