Fudbalere Crvene zvezde još samo jedan bod deli od osvajanje nove, 34. titule šampiona Srbije u fudbalu, šeste u nizu. Priliku da se okiti još jednim šampionskim prstenom crveno beli će imati već u subotu 22. aprila kada na Marakanu dolazi drugoplasirani tim Superlige ekipa TSC-a iz Bačke Topole.

Ukoliko crveno beli na Marakani za vikend uspeju da ostanu neporaženi i samim tim overe titulu šampiona, oboriće prvi od tri moguća rekorda.

Osvajanjem šeste titule u nizu biće prvi oboren klupski rekord. Takođe, bila bi to najranije osvojena kruna šampiona još od davne 1977.godine kada su je crveno beli osvojili pobedom nad Zagrebom od 3:1 u 28.kolu nacionalnog šampionata Jugoslavije.

Fudbaleri Crvene zvezde takođe biju bitke i u Kupu Srbije. Osvajanjem ovog trofeja to bi bila treća dupla kruna u nizu što nikome do sada na ovim prostorima nije uspelo.

Najveća razlika po završetku prvenstva u odnosu na drugoplasiranu ekipu do sada je bila 17 bodova. Taj rekord drži četa Vladana Milojevića u sezoni 17/18.

FK Crvena zvezda | crvenazvezdabeograd.com

Bez poraza su crveno beli završili sezonu 20/21. Tada je osvojeno ukupno 108 bodova sa 35 pobeda i 3 nerešena ishoda uz datih 114 golova.

Mnogo je razloga da svi budemo na Marakani u subotu 22. aprila od 18 časova i budemo svedoci još jednog istorijskog momenta vezanog za našu Crvenu zvezdu i, nadamo se, proslavi 34. titule i direktnom plasmanu u grupnu fazu UEFA Lige šampiona.

Svi na Marakanu!

Iz kluba najavljuju još jednu akciju koja će tog dana biti posvećena najmlađim zvezdašima i u kojoj će oni moći aktivno da učestvuju.

Juče je i počela prodaja karata za, u ovom trenutku, najznačajniji ovosezonski duel.

Trenutno se ulaznice mogu nabaviti onlajn i to na sledećoj web adresi: ULAZNICE CRVENA ZVEZDA vs TSC

Cene karata:

Sever – 300 dinara

Istok – 400 dinara

Zapad – 500 dinara

Tribina Siniša Mihajlović – 1000 dinara

Vip 1 i 2 – 2000 dinara

Vip Galerija – 3000 dinara


Pratite nas na našoj Facebook  i Instagram stranici, kao i na Twitter nalogu.

Napred Zvezda !

Zvezdomanija | crvenazvezdabeograd.com


Superliga Srbije Standings