Polufinale kupa Srbije u Bačkoj Topoli

Fudbaleri Crvene zvezde juče su u prostorijama fudbalskog saveza Srbije saznali ime narednog protivnika u Kupu Srbije. U polufinalu ovog takmičenja crveno beli će se sastati sa najprijatnijim iznenađenjem ovosezonskog šampionata Srbije – ekipom TSC-a iz Bačke Topole.

Meč će se odigrati 17.maja u Bačkoj Topoli, a tim Miloša Milojevića će nastojati da osvoji treću duplu krunu u nizu i tako postane jedina generacija u istoriji Crvene zvezde kojoj je to pošlo za rukom.


Stefan Leković do 2027.

U prostorijama kluba juče je uz prisustvo predsednika i sportskog direktora Crvene zvezde Svetozara Mijailovića i Mitra Mrkele saradnju na još četiri godine, do 2027. produžio mladi defanzivac, rođen 2004. godine – Stefan Leković.

Iz kluba poručuju da je perspektivni štoper pokazao da je pred njim svetla budućnost i da će u godinama koje dolaze činiti okosnicu odbrane i bedem ispred gola Milana Borjana. Izuzetna tehnika, kreacija iz poslednje linije, ali i fantastična skok igra, kao i beskompromisnost koju je pokazao su doprineli da se ovaj ugovor realizuje.

Leković nakon potpisa nije krio svoju radost, a između ostalog je rekao:

Produžetak ugovora smatram kao nagradu za partije koje pružam tokom sezone. Zahvalan sam stručnom štabu na ukazanom poverenju i nadam se da sam ispunio, i da ću tek ispuniti očekivanja svih u klubu u narednim godinama. Znači mi ukazano poverenje, jer sam Zvezdino dete i znam kako stvari funkcionišu, s obzirom da sam ceo život na Marakani. Smatram da sam u ovoj godini napredovao kao čovek pre svega, ali i kao igrač, tako da sam siguran da ću u budućnosti biti sve bolji na terenu. Što se tiče tih intervencija na gol-liniji, ne planiram da budem golman, ali volim da pomognem ekipi“.

FK Crvena zvezda | crvenazvezdabeograd.com

Karte za Vojvodinu u prodaji

Fudbaleri Crvene zvezde u subotu 13.maja od 18 časova i 30 minuta dočekuju ekipu Vojvodine u okviru pete runde plejofa SLS. Karte za ovaj meč od danas su u prodaji po sledećim cenama:

Sever: 300 dinara

Istok: 400 dinara

Zapad: 500 dinara

Loža Siniša Mihajlović: 1000 dinara

VIP 1 i VIP 2: 2000 dinara

VIP Galerija: 3000 dinara

Do ulaznice za meč možete doći već od danas putem LINKA, dok će se ulaznice na blagajnama prodavati u petak od 10 do 18 časova, kao i na dan utakmice od 11 časova pa do početka susreta. 


Pratite nas na našoj Facebook  i Instagram stranici, kao i na Twitter nalogu.

Napred Zvezda !

Zvezdomanija | crvenazvezdabeograd.com