Kratko se zadržao strateg Crvene zvezde Meridianbet Duško Ivanović na parketu FMP Arene prilikom dodele trofeja za najbolju košarkapku ekipu u Srbiji, a na konfernciji za medije bio je još kraći.

Podsetimo, crveno beli slavili su 2:0 u finalnoj seriji košarkaške Superlige Srbije i tako osvojili 23.titulu šampiona države.

Poznat kao veliki radoholičar, crnogorskom stručnjaku sigurno je već u glavi okršaj sa večitim rivalom za krunu regionalne lige koji započinje već u utorak.

Ipak, Ivanović nije mogao da sakrije zadovoljstvo i sreću osvojenom titulom šampiona Srbije. U tom kontekstu je i govorio po završetku finalne serije u Železniku.

Duško Ivanović
Svi smo veoma zadovoljni što smo prvaci Srbije! Za mene lično, ovo mnogo znači biti prvak jedne države sa takvom košarkaškom istorijom.
Čestitam mojim igračima koji su morali da daju maksimum, posebno jer nismo počeli kako je trebalo, nismo bili skoncentrisani. Takođe, čestitao bih i ekipi FMP-a. Momci su bili odlični.
Hvala i navijačima koji su bili tu da nam pomognu kao i uvek. Ovaj trofej je posebno bitan, prvaci smo zemlje košarkaške sa velikom tradicijom i to mi je zaista, zaista bitno.

Ivanović je do sada osvajao titule šampiona u Švajcarskoj, Španiji i Francuskoj.


Pratite nas na našoj Facebook  i Instagram stranici, kao i na Twitter nalogu.
Napred Zvezda !
Zvezdomanija | crvenazvezdabeograd.com