Sutra startuje košarkaška sezona u regionalnoj ligi. Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet stigli su u Banja Luku odakle kreću put Aleksandrovca i dvorane “Laktaši” odakle počinju pohod za povratak titule šampiona ABA Lige. Crveno beli gostuju ekipi Igokee, a meč startuje u 20 časova.

Trener tima sa Malog Kalemegdana, Duško Ivanović, u izjavi za medije, pored ostalog, poziva sve navijače Crvene zvezde iz Republike Srpske da dođu na otvaranje sezone, pruže podršku i budu vetar u leđa ekipi koja je ove sezone silno pojačana.

Duško Ivanović
Gostovanje Igokei je težak početak sezone u ABA ligi protiv ekipe koja je odlično formirana sa iskusnim i dobrim igračima. Tim koji je popunjen na svim pozicijama, sa odličnim spot ap šuterima. Uostalom, pokazali su u utakmicama tokom priprema da se radi o vrlo ozbiljnoj ekipi, i čeka nas težak posao.

Znam da u Republici Srpskoj ima mnogo navijača Crvene zvezde i pozivam ih da dođu i pruže nam podršku u ovoj utakmici – kratak je bio crnogorski stručnjak.
Zvezdomanija | crvenazvezdabeograd.com

Košarkaši Crvene zvezde se odmah po završetku utakmice u Aleksandrovcu, u subotu uveč,e vraćaju za Beograd gde počinju pripreme za beogradsku i Evroligašku premijeru protiv ASVEL-a (četvrtak, 5.oktobar, Beogradska Arena, 19 časova).

Direktan prenos utakmice iz Republike Srpske možete pratiti na kanalima TV Arena Sport, Premium 1.

Napred Zvezda !
Pratite nas na našoj Facebook  i Instagram stranici, kao i na Twitter TIKTOK nalogu.
Zvezdomanija | crvenazvezdabeograd.com