Za dva dana, tačnije u subotu, startuje prolećni deo Superlige. Fudbalere Crvene zvezde očekuje duel 20. kola protiv Voždovca na Marakani od 16.30 časova…

Zvezdina “Luda Glava” Guelor Kanga sa nestrpljenjem očekuje nastavak sezone i ističe da je ekipa maksimalno motivisana da osvoji sedmu uzastopnu titulu.

Predugo su trajale pripreme na Kipru i igrači Crvene zvezde jedva čekaju da se pod vođstvom Vladana Milojevića vrate takmičarskom fudbalu o čemu je i govorio Zvezdin veznjak:

Guelor Kanga
Jedva čekam da se vratimo utakmicama na Marakani, jer je to stadion koji me uvek posebno inspiriše i koji je moja fudbalska kuća. Naravno, veliki udeo u tome imaju navijači koje jedva čekam da vidim u subotu.

Pauza je potrajala i zaista smo se uželeli takmičarskog fudbala. Želim da osvojimo titulu i smatram da imamo kvalitet za to. Bila bi mi to peta titula u dresu Zvezde, i ogromna lična satisfakcija, jer zaista volim ovaj klub. Prvi naredni protivnik je Voždovac koji je mlada ekipa, ali na našem stadionu smo mi favoriti. Odbrojavam dane do subote. Znam i da je ulaz besplatan, tako da verujem da će tribine biti ispunjene.

Pripreme su baš bile naporne…

Vratio se Vladan Milojević, sa kojim sam već imao priliku da sjajno sarađujem, te sam znao da će pripreme biti teške. Lepo je kada se pobeđuje, to podiže samopouzdanje ekipe, ali je fokus bio na tome da se fizički i taktički spremimo. Falilo nam je nekoliko igrač na Kipru, tako da ćemo biti još bolji kada se oni priključe.

Želim pobedu u subotu i da uz dobru igru krenemo u misiju odbrane titule. Pozivam navijače da dođu, jer sam ih se uželeo. Voleo bih da postignem gol, ali to ko će se upisati u strelce je manje bitno. Ključ je da uz dobru igru dođemo do pobede.

Podsećamo da je ulaz na stadion Crvene zvezde “Rajko Mitić” za utakmicu protiv Voždovca besplatan, a da Delije za taj duel spremaju nešto novo i posebno. Zato, svi na Marakanu !

Napred Zvezda !
Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, kao i na Twitter TIKTOK
Zvezdomanija | crvenazvezdabeograd.com