Košarkaše Crvene zvezde Meridianbet ove nedelje očekuju obaveze na finalnom turniru kupa “Radivoj Korać”…

19. put završni turnir kupa “Radivoj Korać” održaće se u Nišu, u dvorani Čair. Turnir startuje u sredu 14. februara kada će se u prvom četvrtfinalu od 17 časova sastati dve čačanske ekipe – Borac i Čačak 94.

Branioci kupa, Crvena zvezda Meridianbet, igraće u drugom meču tog dana i to protiv FMP-a od 20 časova.

Iz kluba sa Malog Kalemegdana saopšten je spisak licenciranih igrača za ovaj turnir. Ako je i bilo nekih dilema oko toga koja četiri stranca će zauzeti svoje mesto na terenu, one su otklonjene obzirom da se trener Janis Sferopulos odlučio za sigurnu i očekivanu kombinaciju.

Danas za Niš putuju: Stefan Lazarević, Miloš Teodosić, Adam Hanga,Dejan Davidovac, Luka Mitrović, Branko Lazić (kapiten), Joel Bolomoy, Dalibor Ilić, Nemanja Nedović, Rokas Giedraitis, Yago Dos Santos, Andrej Lučić, Andrej Kostić i Stefan Marjanović.

Ukoliko sve bude teklo po planu i ako se pobedi tim iz Železnika, Crvena zvezda bi trebalo da polufinale odigra u petak 16. februara protiv pobednika prve utakmice 1/4 finala od 17 časova.

Finale je predviđeno za subotu, 17. februar od 21 čas.

Nažalost, ovoga puta nećemo biti u mogućnosti da Vam prenesemo utiske i fotografije sa ovog turnira obzirom da nam je organizator – KSS uskratio akreditacije za ovaj turnir.

Napred Zvezda !
Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, kao i na Twitter TIKTOK
Zvezdomanija | crvenazvezdabeograd.com