Košarkaši Crvene zvezde mts u petak, 02. decembra, u hali “Aleksandar Nikolić”, igraju meč 11.kola Evrolige protiv ekipe Virtusa. Početak meča zakazan je za 18 časova.

I ovoga puta bord Evrolige izašao je u susret srpskim navijačima i pomerio vreme odigravanja utakmice kako bi svi bili u prilici da odgledaju odlučujući susret fudbalske reprezentacije Srbije na Mundijalu u Kataru.

KK Crvena zvezda | crvenazvezdabeograd.com

Menadžement KK Crvena zvezda mts i ovog puta se potrudio da organizuje gledanje ove fudbalske utakmice u Pioniru. Naime, odmah po završetku duela crveno belih i bolonjskih crno belih i nadamo se još jedne evroligaške pobede srpskog i regionalnog šampiona, biće postavljen veliki video bim ispred tribina C i D na kojem će se prenositi sudbonosni Mundijalski susret između Srbije i Švajcarske.

Takođe, iz kluba obaveštavaju, da će između ove dve tribine biti postavljen i poseban punkt sa hranom i pićem po povoljnim cenama. Zaista lepa prilika za jedno lepo sportsko veče.

KK Crvena zvezda | crvenazvezdabeograd.com

Podsećamo da su karte za ovaj meč Evrolige u prodaji, a o tome se možete informisati OVDE.

Iz Crvene zvezde poručuju: “Dođite da pobedimo Virtus, a onda da zajedno bodrimo naše fudbalere i proslavimo prolazak u drugu fazu Svetskog prvenstva”.

Napred Zvezda! Napred Srbija!

crvenazvezdabeograd.com
Zvezdomanija | crvenazvezdabeograd.com