Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet, u utakmici drugog kola grupe A VTB Superkupa, savladali su ekipu Lokomotive iz Kubana rezultatom 86:76.

Time su crveno beli sa skorom od jednog poraza i jedne pobede zakazali za subotu od 15 časova duel za treće mesto ovog pripremnog turnira. Protivnik timu Janisa Sferopulosa biće ekipa Zenita iz Sankt Petersburga.

Nakon tesnog poraza od CSKA dan ranije, košarkaši Crvene zvezde, iako lišeni pomoći četvorice veoma bitnih igrača (Bolomboj, Nedović, Teodosić i Giedraitis), ponovo su odigrali jednu čvrstu i na momente dosta grubu utakmicu koju su, ovoga puta, iskontrolisali od početka pa do samog kraja

Najraspoloženiji u redovima Crvene zvezde bio je bronzani sa Olimpijade Ognjen Dobrić koji je postigao 20 poena i ostvario osam skokova. Još jednu odličnu partiju prikazao je Uroš Plavšić koji je imao dabl-dabl učinak (16 poena i 10 skokova).

Dvocifreni su bili još Kodi Miler-Mekitajer sa 11 poena, pet skokova i dve asistencije, kao i Jago Dos Santos sa 10 poena i pet asistencija. Dejan Davidovac je meč završio sa devet, a Luka Mitrović sa osam poena.

Foto galerija

Supercup 2024_Loko_Crvena Zvezda

Napred Zvezda !
Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, kao i na Twitter TIKTOK
OUT OF CONTEXT CRVENA ZVEZDA | crvenazvezdabeograd.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *