FK Crvena zvezda sutra od 18.45 časova na Marakani započinje takmičenje u okviru Lige šampiona koja se od ove sezone igra u sasvim novom, ligaškom, formatu a prvi protivnik biće ekipa slavne Benfike.

Tim povodom u medija centru stadiona “Rajko Mitić” održana je konferencija za medije na kojoj su o sutrašnjoj, svakako istorijskoj, utakmici govorili trener Crvene zvezde Vladan Milojević i portugalski napadač Bruno Duarte.

Bruno Duarte
FOTO: FK Crvena zvezda | crvenazvezdabeograd.com
  • Benfika uvek angaužuje odlične igrače i zato će ovo biti još jedna dobra sezona za njih. To su odlični i izvrsni fudbaleri, uvek su bili jedna ekipa koja je imala kvalitetan tim i prirodno je da će biti ovo teška utakmica za nas. Igrao sam protiv njih prethodne sezone, na Lužu koji je sjajan stadion sa odličnom atmosferom. Ipak smo uspeli da pobedimo. Važno je da i u sutrašnjoj utakmici budemo ujedinjeni i damo maksimum na terenu. Svestan sam našeg kvaliteta, igra se 11 na 11 i verujem u trijumf.
Nivo kvaliteta fudbala u Portugalu je mnogo veći, ali…
  • Razlika između liga u Portugalu i Srbiji, pored ekipa koje se takmiče, je nivo koji je tamo mnogo viši, igrača takođe, veći broj stadiona, atmosfera i to zaista puno pomaže. Nivo takmičenja tamo je mnogo veći, takođe i Srbija ima odlične igrače, tako da u tom pogledu i nije neka razlika. Što se klubova tiče, Zvezda je ogroman klub isto koliko i Benfika. Imaju sjajnu istoriju, razlika je u investicijama i uslovima, ali najviše se pitaju fudbaleri. Mi pružamo maksimum i igramo na najvešem mogućem nivou, a razlika u pogledu na klubove nije toliko velika.
Naši navijači su ti koji nam donose dobru energiju…
  • Naši navijači nam dosta pomažu, oni nas podižu kada nam je to neophodno. Kada započne utakmica već osećamo dobru energiju i smatram da sve ekipe koje dolaze osećaju taj ambijent koji je za nas sjajan. To moramo da iskoristimo kao dodatnu motivaciju.
Sutra je timska igra bitnija od bilo čega…
  • Naravno, napadači žive od golova. Mi radimo dobar posao, odlično treniramo i siguran sam da ćemo ostvariti dobar rezultat. Njihovi napadači mi ne smetaju, u mojim mislima je samo da ćemo mi pobediti, nezavisno od toga da li ću ja postići gol. Daću od sebe maksimum, a ukoliko budem imao priliku, nadam se doprineti svom timu pogotkom.

Pojedinačnih karata za ovu utakmicu još ima i možete ih nabaviti na sledećem linku: KARTE CRVENA ZVEZDA – BENFIKA , ali je gotovo sigurno da će Marakana sutra od 18.45 biti puna i da će navijači Crvene zvezde biti 12 igrač našim momcima.

Iz kluba takođe apeluju da što ranije budete na tribinama, kako bi ste zauzeli svoje mesto i izbegli gužvu koja se očekuje.

Vidimo se na Marakani !

Napred Zvezda !
Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, kao i na Twitter TIKTOK
CRVENA ZVEZDA OUT OF CONTEXT |  crvenazvezdabeograd.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *