Zvezda je deklasirala večitog rivala u ponedeljak, nanela mu istorijski poraz na domaćem terenu od čak 4:0, ali iz tog duela, koji je svim navijačima crveno beli doneo neopisivu sreću i radost, izašli su i sa jednom veoma lošom vešću.

Naime, dosada možda i najbolji i kvalitetno najkonstantniji igrač Crvene zvezde Mirko Ivanić u 70. minutu 174. večitog derbija morao je da napusti teren.

U prvi mah, obzirom da je u tom trenutku pobeda bila već obezbeđena, mislilo se da trener Vladan Milojević svoju četvorku povlači sa terena kako bi ga sačuvao za naredne duele šampiona Srbije koji slede u domaćem prvenstvu i Ligi šampiona.

Nažalost, razlog izmene je bila povreda primicača koju je Ivanić doživeo tokom ovog duela.

CRVENA ZVEZDA OUT OF CONTEXT |  crvenazvezdabeograd.com

Iz FK Crvene zvezde saopštili su da će pauza za ovog igrača trajati oko dve nedelje i da će treneru Milojeviću biti na raspolaganju tek posle reprezentativne pauze, tačnije za utakmicu SLS protiv Radničkog iz Niša koja se igra 19.oktobra na stadionu “Rajko Mitić”.

Očigledno, ovo je veliki udarac za crveno bele koje 1. oktobra očekuje duel protiv Intera iz Milana u okviru UEFA Lige šampiona.

Sa druge strane ovim se otvara prostor da šansu na “Đuzepe Meaci” od prvog minuta dobije Andrija Maksimović, koji je u svom debitantskom nastupu briljirao na 174. večitom derbiju, gde je upisao asistenciju i bio nerešiva enigma za igrače Partizana.

Crvenu zvezdu već sutra (petak, 27.09. od 19 časova) na stadionu “Rajko Mitić” očekuje meč 10. kola SLS-a protiv Železničara iz Pančeva, a potom sledi, kao što smo rekli, evropska poslastica i gostovanje Interu u Milanu 1. oktobra u okviru drugog kola Lige šampiona.

Napred Zvezda !
Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, kao i na Twitter TIKTOK nalogu
CRVENA ZVEZDA OUT OF CONTEXT |  crvenazvezdabeograd.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *