Nakon ubedljive pobede od 5:0 protiv Fiorentine u poslednjoj pripremnoj utakmici pred početak prvenstva, svoje impresije izneo je trener FK Crvena zvezdaBarak Bahar.

Barak Bahar
Srećan sam što smo odigrali ovakvu utakmicu i zbog toga kako smo izgledali na terenu. Želimo da navijači budu srećni zbog toga kako igramo, ali ovo je tek početak, jer uprkos tome što smo zadovoljni zbog rezultata na pripremama, tek u nedelju nas čeka zvanična utakmica. Naravno, nastojimo da nastavimo u ovom ritmu.

Želimo da napredujemo, da to bude još bolje, veći intenzitet. Još uvek smo u pripremama, dele se minuti, niko nije igrao 90 minuta, a u nedelju će šestorica fudbalera imati ceo meč. Jurimo formu i moramo da nastavimo tako. 

Sviđa mi se mešavina iskusnih i mladih igrača kakve imamo u timu i volim da ih kombinujem. Radimo sa mladima, želimo da uče, ne samo od starijih igrača, već i od stručnog štaba i srećan sam što vidim da napreduju. Moj posao, i posao mog stručnog štaba je da odlučimo ko će tog dana izaći na teren. Ima još mnogo utakmica, biće prostora. 

Želim da unapredim ekipu u narednim utakmicama. Pobedili smo ubedljivo, ne delim utakmicu na segmente, već gledam kao celinu, kao 90 minuta. Hoću da budemo još snažniji, da intenzitet bude veći.

Fokus je već na narednoj utakmici. Očekivanja postoje, i to ne možemo da kontrolišemo, ali ne plašim se. Moramo da nastavimo da radimo, da se spremimo za Vojvodinu, za mene je to najvažnije. Gledamo samo narednu utakmicu.

Što se tiče mog prvog izlaska na teren Marakane i prvog pojavljivanja pred navijačima mogu reći da sam bio svrlo uzbuđen kad sam izašao na teren, osetio sam podršku, navijači su zadovoljni i verujem da će ubrzo Marakana biti ispunjena do poslednjeg mesta. Igramo fudbal koji privlači publiku, biće sve više navijača – završio je trener crveno belih Barak Bahar.

Nema puno vremena za neko veliko slavlje posle ovog duela, jer već u nedelju fudbaleri Crvene zvezde igraju prvu takmičarsku utakmicu u novoj sezoni. Na startu Superlige, 30. jula od 20 časova, na Marakani će gostovati novosadska Vojvodina.

Vidimo se !

Barak Bahar | Zvezdomanija | crvenazvezdabeograd.com
Napred Zvezda !
Pratite nas na našoj Facebook  i Instagram stranici, kao i na Twitter nalogu.
Zvezdomanija | crvenazvezdabeograd.com