Fudbaleri Crvene zvezde sutra od 21 čas igraju utakmicu trećeg kola grupne faze Lige šampiona protiv jednog od predstavnika Bundeslige – RB Lajpciga. Crveno beli iz predhodna dva kola imaju jedan osvojen bod, poraz od Mančester sitija u gostima i nerešno sa Jang Bojsom u Beogradu.

Ekspedicija Crvene zvezde u ranim popodnevnim satima krenula je put Lajpciga, a trener Barak Bahar u Nemačku je poveo sledeća 24 igrača: Omri Glazer, Zoran Popović, Nikola Vasiljević, Kosta Nedeljković, Aleksandar Dragović, Naser Điga, Srđan Mijailović, Uroš Spajić, Miloš Degenek, Milan Rodić, Marko Stamenić, In Bom Hvang, Kings Kangva, Gelor Kanga, Mirko Ivanić, Osman Bukari, Vladimir Lučić, Uroš Kabić, Piter Olanjinka, Aleksandar Katai, Stefan Mitrović, Šerif Endiaje, Žan Filip Kraso i Jovan Mijatović.

U toku jučerašnjeg dana iz Ljutice Bogdana stiglo je i uputstvo svim navijačima Crvene zvezde koji će sutra bodriti svoje ljubimce na Red Bul Areni u Lajpcigu, te je apel da se svi strogo pridržavaju onoga što je u njemu navedeno.

Napred Zvezda !
Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, kao i na Twitter TIKTOK nalogu.
Zvezdomanija | crvenazvezdabeograd.com