Reprezentativna pauza je najzad okončana. Vreme je za domaći fudbal. U borbi za titulu šampiona Srbije fudbaleri Crvene zvezde u subotu (01.april) od 18 časova dočekuju ekipu iz Novog Sada – Mladost GAT u okviru 28.kola Mozzart Bet Superlige Srbije. Crveno beli se nalaze na prvom mestu sa osvojena 73 boda, dok je ekipa Mladosti GAT poslednja sa osvojenih svega 18 bodova.

Od danas već možete nabaviti ulaznice za ovaj duel onlajn putem na linku: Crvena zvezda vs Mladost GAT

Cene ulaznica

Sever – 300 dinara

Istok – 400 dinara

Zapad – 500 dinara

Tribina Siniša Mihajlović – 1000 dinara

Vip 1 i 2 – 2000 dinara

Vip Galerija – 3000 dinara

Takođe, od petka (31.mart) karte će se naći u slobodnoj prodaji na blagajnama Marakane, kao i na dan utakmice od 10 do 18 časova.


Iz FK Crvena zvezda poručuju da je pripremljen bogat program pre i tokom utakmice posebno za najmlađe Zvezdaše.

Pre svega organizovane su dve nagradne igre. Jedna tiče najlepšeg PLAKATA gde će pobednik imati priliku da se upozna sa Zvezdinim prvotimcima, a druga je da je obezbeđeno još jedno besplatno mesto na Zvezdinom KAMPU, koji će se održati u Beogradu tokom leta. 

Što se tiče najmlađih, oni će već od 16 časova moći da uživaju u takozvanom Zvezdinom kutku.

Mali zvezdaši koji dođu u pratnji roditelja na platou ispred RED STAR Shop-a moći će da se druže sa animatorima koji su za njih pripremili specijalni program. Klinci i klinceze će imati priliku da iskažu svoju kreativnost i da na njima svojstven način pošalju poruku Zvezdinim prvotimcima putem banera. Najkreativnije dete dobiće nesvakidašnju priliku da se nakon meča ispred svlačionice upozna sa crveno belim fudbalerima.

Pored ostalog organizovano je i iscrtavanje lica, merenje jačine šuta i još mnogo toga…

Vidimo se na Marakani u subotu !

Napred Zvezda !

Zvezdomanija | crvenazvezdabeograd.com

Superliga Srbije Standings