Fudbaleri Crvene zvezde juče su započeli medicinske preglede i testiranja za prolećni deo sezone koji startuje 10. februara 2024. kada u okviru 20. kola Superlige Srbije dočekuju ekipu Voždovca.

Nakon zimske pauze, prva grupa prvotimaca fudbalskog šampiona Srbije prošla je specijalističke medicinske preglede. Crveno beli fudbaleri pristizali su u grupama u periodu od 7.30 pa do 14 časova i redom obilazili doktorske ordinacije. Momci su sa velikom koncentracijom pristupili svakom testiranju, počev od medicinskih, pa do motoričkih. Igrači su pokazali maksimalnu spremnost na samom početku drugog dela sezone, a prema rečima nadležnih lekara svi fudbaleri se nalaze u dobrom fizičkom stanju.

Omri Glazer
Uroš Spajić

Testiranja su obavljena u Zavodu za sport i medicinu sporta Republike Srbije na Košutnjaku, a danas u istom vremenskom intervalu i druga grupa prvotimaca biće podvrgnuta pregledima.

Iz Ljutice Bogdana apostrofiraju da je tokom ovih pregleda vladala odlična atmosfera i da su tome svedočili brojni osmesi na licima prvotimaca koji su se ponovo okupili nakon praznika.

Trener Vladan Milojević sutra će i zvanično okupiti ekipu i krenuti u pripreme za odbranu šampionske titule.

Napred Zvezda !
Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, kao i na Twitter TIKTOK
Zvezdomanija | crvenazvezdabeograd.com