Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet rutinski su savladali ekipu Studentskog centra u okviru 22.kola ABA Lige rezultatom 90:70. Ponovo je crveno bele do trijumfa vodio magični Fakundo Kampaco koji je za 28 minuta provedenih na parketu polupraznog Pionira, postigao 23 poena, ostvario 7 asistencija i 2 skoka.

Ni malo atraktivan protivnik i poslednji, ne baš najbolji rezultati, doveli su do toga da tribine beogradskog “Pionira” budu poprilično praznjikave.

Na dosta neubičajenoj konferenciji za medije, na kojoj se pojavio bukvalno samo jedan novinar, o tek završenom meču, kao i slaboj poseti u Pioniru, govorio je šef struke Crvene zvezde – Duško Ivanović.

“Zahvalio bih se zaista ovoj našoj divnoj publici koja je došla u malom broju, ali to su pravi navijači… Isto kao gospodin novinar koji je ovde došao. Čestitam, čestitam. Treba doći i kad su malo lošije utakmice, kad se lošije igra, a ne samo kad su velike utakmice”.

“Mislim da smo večeras odigrali protiv jedne vrlo talentovane ekipe koja igra brzu košarku, koja se bori, i zaista igra modernu košarku. Mislim da smo odigrali veoma dobro i da nismo imali jedan pad koncentracije kod nekih igrača i pojedinim momentima želju da igramo malo za publiku, mislim da bi bila stvarno jedna kompletna utakmica. Ovako, te dve stvari su malo pokvarile utisak, ali mislim da smo se borili, hteli i da smo bili fokusirani” – završio je Duško Ivanović.

Naredni meč crveno beli igraće u Pioniru 23.marta (19:00) protiv ekipe Baskonije u okviru 30.kola Evrolige a potom sledi duel proti Mornara u Baru (nedelja 26.mart od 17:00) u okviru regionalne lige.

Napred Zvezda !

Zvezdomanija | crvenazvezdabeograd.com

One thought on “Ivanović : Treba biti uz ekipu u Pioniru i kada se malo lošije igra i kada protivnik nije atraktivan !”
  1. […] Koliko je interesovanje za sve što se dešava u i oko kluba pokazala je konferncija za medije nakon duela sa podgoričanima na kojoj se pojavio samo jedan novinar. Svoje nezadovoljstvo tom činjenicom, kao i posetom u dvorani “Aleksandar Nikolić” sarkastično je izrazio i trener crveno belih Duško Ivanović. […]

Comments are closed.