Košarkaški klub Crvena zvezda Meridianbet od danas u 12 časova započinje prodaju sezonskih karata za sezonu 2023/24. Evo i kompletnog uputstva kako do sezonske ulaznice:

Prodajno mesto MALI KALEMEGDAN

Početak prodaje: Ponedeljak, 04.09. od 12:00

Radno vreme:  radnim danima 12-20:00, subotom 10-18h;

Prva nedelja prodaje – obnova sezonskih karata

Dostupne ulaznice: NIVO 200, NIVO 400, počasna mesta;

Druge nedelje od 11.09.2023.godine svako će biti u prilici da kupi kartu, uključujući i one koji su bili sprečeni u prvoj nedelji da obnove svoje sezonske karte!

VAŽNA NAPOMENA: Ove sezone klub je omogućio pogodonost po kojoj svaki vlasnik sezonske karte iz prošle sezone, osim popusta i uključenog članstva, može da ostvari popust za još jednu sezonsku kartu za takmičarsku sezonu 2023-2024!

Prodajno mesto TICKET VISION

Početak prodaje: Ponedeljak od 12:00

Kao i do sada, ticketing partner kluba su naši dugogodišnji saradnici iz kompanije Ticket Vision (www.tickets.rs)

Prodajna mesta TICKET VISION: Ušće, Cvetni Trg i Bilet centar

Radno vreme:

  • Poslovni centar Ušće | ponedeljak-nedelja, 10-22h,
  • Cvetni trg | ponedeljak-petak, 10-22h
  • Bilet centar | ponedeljak-petak, 09-20h, subota od 10-15h;

Na svim prodajnim mestima Ticket Vision-a biće moguća obnova starih, ali i kupovina sezonskih ulaznica za nove kupce!

Dostupne ulaznice: NIVO 200 – tribine A, B, C i D, Parter B i Parter 4 (ograničeni kontigent ulaznica)

Lože i počasna mesta neće biti dostupne na ovim prodajnim mestima!

ONLINE PRODAJA sezonkih karata 2023/24

LINK: www.tickets.rs

Početak prodaje: ponedeljak, 04.09.2023. od 12:00

Dostupne karte za SVE sektore (nivo 200 i nivo 400), ali tačno određeni, ograničeni delovi sektora (koji će biti obeleženi i lako uočljivi na tlocrtu dvorane prilikom online kupovine);

Napomena: Ukoliko online kupac nije zadovoljan ponuđenim mestima, biće potrebno da dođe na Mali Kalemegdan gde će ponuda mesta biti najveća.

Online kupovina će biti dostupna i za obnovu sezonskih i za nove kupce sezonskih ulaznica;

Kupovina na rate

Kao i svake sezone omogućena je kupovina sezonskih karata na rate karticama „Banke Intesa“ i „Komercijalne banke“ (na 3 ili 6 rata).

Članarina i benefiti

ČLANARINA sa članskom karticom se podrazumeva i nije potrebna doplata;

Neophodno je da svaki kupac, vlasnik sezonske karte iz prošle sezone, kako bi ostvario i pravo kupovine „+1“ priloži podatke te osobe, odnosno učlani novog vlasnika, zbog baze članova i „sezonaca“ i daljih benefita koji mu sleduju kao članu KK Crvena zvezda.

Podsećamo, da prilikom kupovine, novi kupac postaje član i dobija svoju personalizovanu člansku kartu, čija je cena već uračunata u cenu sezonske karte (1000 rsd cena članarine). Starim kupcima se automatski produžava članstvo koje je takođe uračunato u cenu.

Jedan od prvih benefita za vlasnike sezonskih i članskih karata je omogućen popust u zvaničnoj prodavnici Fan Store od 10% prilikom svake kupovine. Fan Store će raditi (štand na terenima na Kalemegdanu) tokom celog trajanja prodaje sezonskih karata.

Sve informacije vezane za cene karata, numeraciju mesta, način kupovine i o benefitima možete pročitati na sajtu u delu ticketing.

VAŽNA NAPOMENA:

KK Crvena zvezda potrudio se da izađe u susret željama velikog broja navijača i numerisaće sva mesta na nivou 200 u Areni! Sledeći sektori: tribine A,B,C i D, kao i Parter 4 i Parter B, će imati tačno određeno mesto u Areni baš kao što je to slučaj sa ložama!

Napred Zvezda !
Pratite nas na našoj Facebook  i Instagram stranici, kao i na Twitter TIKTOK nalogu.
Zvezdomanija | crvenazvezdabeograd.com