KK Crvena zvezda Meridianbet juče je, u toku dana, kao i što je najavljeno, objavila kompletan cenovnik sezonskih karata za takmičarsku 2023/24.

Sezonske karte važe za sva takmičenja u kojima će crveno beli učestvovati (sigurnih 17 utakmica Evrolige, ABA liga i Srpska liga), a koje će se igrati u novobeogradskoj Areni.

Iz tima sa Malog Kalemegdana poručuju da prodaja startuje 4. septembra 2023. godine, a tokom prodaje, svi zainteresovani biće u prilici da kupe sezonske ulaznice i preko websajta tickets.rs koji je ujedno i partner srpskog šampiona.

Prodaja ograničenog kontigenta sezonskih ulaznica vršiće se do početka sezone i prvog domaćinstva i utakmice u Areni koju KK Crvena zvezda igra 5. oktobra 2023. godine protiv francuskog ASVEL-a. Nakon toga, dnevne karte za utakmice crveno belih prodavaće se po značajno višim cenama od onih koje su određene za sezonske ulaznice!

Klub se potrudio da se ove sezonske karte mogu kupiti i na rate, a sa Malog Kalemegdana su ove sezone omogućili da svaki vlasnik sezonske karte iz prošle sezone, osim popusta i uključenog članstva, može da ostvari popust za još jednu, dodatnu, sezonsku kartu za takmičarsku sezonu 23/24.

Najeftinija sezonska je za Nivo 400 i iznosi 11.000 dinara, dok su najskuplje one za prvi red pored terena i koštaju 551,000 dinara.

Cene sezonskih karata su sledeće:

A kako će to izgledati u Beogradskoj Areni možete pogledati OVDE:

KK Crvena zvezda Meridianbet oglašavaće se u narednom periodu  sa novim servisnim infrormacijama, popustima, benefitima, načinima plaćanja i prioritetima kupovine karata, kako bi svi zainteresovani imali kompletne informacije do zvaničnog početka prodaje koja je zakazana za ponedeljak 04.09.2023.godine

Napred Zvezda !
Pratite nas na našoj Facebook  i Instagram stranici, kao i na Twitter nalogu.
Zvezdomanija | crvenazvezdabeograd.com