Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet dotputovali su u Tel Aviv na meč 24.kola Evrolige protiv ekipe Makabija. Za crveno bele ovo je možda i ključna utakmica za priključak ekipama koje pretenduju na TOP 8 ovog takmičenja. Igrači srpskog i regionalnog šampiona u popodnevnim satima odradili su trening u Menora Mivtachim Areni, a nakon koga su bili na raspolaganju novinarima iz Srbije.

Zvezdin najkonstantniji igrač od dolaska Duška Ivanovića je Stefan Lazarević, a evo kako on gleda na večerašnji duel:

Makabi je ekipa koja ove godine definitivno igra najbolje na svom terenu. To pokazuje i njihov trenutni skor. Krasi ih ta neka “ludačka” energija i ritam koji nameću od samog starta posebno kada su domaćini.”

“Pripremali smo se za ovaj meč, imali smo i dovoljno vremena za to. Ono što treba da uradimo to je da bukvalo od prve sekunde nametnemo te neke stvari koje su nas krasile u predhodnom periodu, pre ovog lošijeg, i da na taj način pariramo protivniku tokom čitave utakmice bez nekih velikih oscilacija. Samo tako možemo se nadati pozitivnom rezultatu”

“Protiv Igokee smo bili i napadački i odbrambeno odlični. Ponovo dobijamo na samopouzdanju i ostaje nam samo da se ozbiljno posvetimo zadatku koji smo dogovorili u našoj svlačionici”.


Utakmica u Tel Avivu počinje u 20:05 časova, a prenos je obezbedio Sport Klub.

Napred Zvezda !

Zvezdomanija | crvenazvezdabeograd.com