Odavno, još od vremena Čarlsa Dženkinsa, jedan strani igrač nije imao takvu konekciju sa Zvezdinim navijačima. Naravno, reč je o Luki Vildozi čija se energija u potpunosti stapa sa hramom košarke, beogradskim Pionirom.

Upisao je Luka sinoć svoje prve minute nakon povrede u meču sa Barselonom, u fenomenalnoj pobedi Crvene zvezde Meridianbet nad ekipom Monaka. Još od trenutka kada je izašao na zagrevanje, pa do prvog ulaska na teren, dvorana “Aleksandar Nikolić” plenila je nekom kosmičkom energijom.

Nakon meča, Vildoza nije mogao da sakrije pozitivne emocije, a evo kako je on video svoj povratak i pobedu nad favorizovanim protivnikom:

“Umoran sam, ali je dobro vratiti se, osetiti ljubav od navijača i tima”.

Igram svoju igru

“Ja ću samo igrati svoju igru, bio sam van terena desetak dana i osetio sam to, ali videćemo kako ću se uklopiti sa Fakuom u nedelju. Osećam se kao da sam 100% spreman, ali sam se umorio posle dva-tri minuta. Mislim da ću na sledećem meču bit

KK Crvena zvezda | crvenazvezdabeograd.com
MVP Evrolige za decembar 2022.

“Naravno, veliko priznanje. Ja, Skola i Faku smo jedini Argentinci koji smo dobili tu nagradu i ali tim mi je pomogao da dobijem taj trofej, i da – još uvek ga čekam”.

O konekciji sa navijačima Crvene zvezde

“To mi znači mnogo, pre neki dan sam gledao sa terena i video sam šest ili sedam zastava Argentine na tribinama i mislim da je to sjajno. Sjajno je videtu takvu podršku tako daleko od kuće, volimo i mi njih. Nisam nikada osetio ovakvu povezanost sa navijačima, ali naravno, davao sam 100 odsto na terenu, videli su to i srećan sam što sam ovde. Nikada nisam imao ovakvu podršku”.

Delije su rekle svoje sinoć, a na upravi Crvene zvezde je zadatak da fantastičnog Argentica zadrže i sledeće sezone.

Napred Zvezda, napred Luka !

Zvezdomanija | crvenazvezdabeograd.com