Fudbaleri Crvene zvezde goleadom su proslavili 78.rođendan. Na Marakani, pred oko 18.000 gledalaca, savladan je Novi Pazar rezultatom 5:1. Briljirao je Kanga sa dva gola i dve asistencije, a u listu strelaca još su se upisali Rakonjac (2 puta) i Aleksandar Katai.

Nije krio zadovoljstvo šef stručnog štaba Crvene zvezdeMiloš Milojević nakon završetka meča.

“Novi Pazar je organizovana ekipa i znaju šta rade, a mi smo imali prostora da damo šansu igračima koji nisu puno nastupali i osetilo se to što se tiče meč forme, jer nismo uigrani u tom sastavu i formaciji. Uz to smo primili nesrećan gol. Međutim, nismo paničili, niti bili frustrirani, već nastavili da kontrolišemo dešavanja na terenu i kad god slomimo protivnika bude lakše. Nekad treba 15, nekad 90 minuta, ali to je draž fudbala. Drago mi je zbog navijača što smo postigli pet pogodaka i uveličali rođendan”.

Napadači su bili veoma dobri

“Znači napadaču kada postiže golove, ali neću ni Pešića da zaboravim, jer radi za ekipu i upisao bi se u strelce da je ostao na terenu do kraja meča, ali je puno igrao i hteli smo da ga odmorimo. Imamo dva raspoložena špica i to je godinama bio kvalitet, da igrači s klupe koji uđu u igru postižu golove, poput Pavkova i Ohija. Konkurencija je velika, ali to su slatke muke”.

Navijači, budite uz ove momke

Momci zaslužuju ovakvu posetu na svakoj utakmici. Imamo još dva meča do plejofa i nadam se da će navijači u još većem broju doći na te dve utakmice“. – završio je trener Crvene zvezde

FK Crvena zvezda | crvenazvezdabeograd.com

Napred Zvezda !

Zvezdomanija | crvenazvezdabeograd.com