Od trenutka kada je novi trener FK Crvena zvezda, Barak Bahar, precrtao prvog golmana i dotadašnjeg kapitena Milana Borjana, jasno se svima stavilo do znanja da u najtrofejnijem srpskom klubu više neće biti mesta za povlašćene, već za najbolje i najspremnije.

Odmah nakon završetka bazičnih priprema na Zlatiboru, izraelski stručnjak je napravio još jedan “filter” i precrtao još petoricu fudbalera na koje neće računati i koji će biti slobodni u pronalaženju novih sredina.

Reč je o Marku Gobeljiću, Slavoljubu Srniću, Nikoli Kneževiću, Nikoli Stankoviću i golmanu Milošu Gordiću.

Kako prenose neki srpski sportski portali, Barak Bahar je u direktnom razgovoru saopštio i Marku Gobeljiću i Slavoljubu Srniću da više ne računa na njih.

Gobeljić ima ugovor sa Crvenom zvezdom na još godinu dana. Postavlja se pitanje kako će se ova situacija razrešiti. Najrealniji scenario je da će klub izaći svom dosadašnjem desnom beku u susret i da će dobiti čiste papire kako bi mogao bez problema da nađe novi angažman.

Ovime Marko Gobeljić završava završava svoju epizodu u crveno belom dresu sa osvojenih šest titula u Superligi Srbije i tri Kupa Srbije. Bio je učesnik u utakmicama Lige šampiona i Lige Evrope sa postignutim golom protiv PSŽ-a.

Slična situacija je i sa Slavoljubom Srnićem. Zvezdin specijalac iz srednjeg reda završava svoj treći mandat u Crvenoj zvezdi jer po rečima Bahara, ogromna je gužva u srednjem redu te za popularnog Srnu tu više mesta nema.

FK Crvena zvezda | crvenazvezdabeograd.com

Pored Srnića i Gobeljića, Barak Bahar neće računati i na golmana Miloša Gordića koji će na novu pozajmicu nakon neuspešne u kiparskom AEK-u prošle sezone.

Na kaljenje ide Nikola Knežević za koga je najveće interesovanje pokazao novi prvoligaš – IMT. Isti status će imati i Nikola Stanković koji će najverovatnije u ekipu Voždovca.

Pretpostavka je da je ovo Baharov poslednji filter fudbalera pred drugi deo priprema koji će biti u Rusiji u periodu od 02. do 12.jula gde će crveno beli učestvovati na veoma jakom turniru.


Napred Zvezda !
Pratite nas na našoj Facebook  i Instagram stranici, kao i na Twitter nalogu.
Zvezdomanija | crvenazvezdabeograd.com