Sa dva gola u mreži Fiorentine, u pobedi Crvene zvezde od 5:0, predstavio se navijačima crveno belih, njih čak 37.000 na beogradskoj Marakani, nigerijski napadač Piter Olaynka.

Nakon završetka utakmice pun pozitivnih utisaka bio je nigerijac i zvezdino veliko pojačanje u ovoj sezoni:

Peter Olaynka
Utakmica je bila veoma dobra, očekivao sam da će biti malo teža. Uradili smo sve kako smo želeli, brzo i efikasno. Zadovoljan sam što sam postigao dva gola. Utakmica je išla u smeru u kom smo želeli, svi smo srećni i zadovoljni zbog rezultata.

Što se tiče drugog gola, nisam očekivao da će Mitrović poslati loptu ka meni, mislio sam da će šutirati, ali lopta je stigla do mene i uputio sam udarac levom nogom. Golman Fiorentine je pokušao da sačuva gol, ali sam bio malo brži od njega, što je bilo dovoljno za novi pogodak.

Ipak, mislim da je gol Krasoa lepši od oba moja.

Što se tiče utakmice u nedelju i početka prvenstva ostaćemo fokusirani, verujemo u pobedu i daćemo sve od sebe da je i ostvarimo – završio je Olaynka 
Peter Olaynka | Zvezdomanija | crvenazvezdabeograd.com

Da podsetimo, fudbaleri Crvene zvezde, u nedelju 30. jula od 20 časova, započinju borbu za novu titulu u fudbalskom šampionatu Srbije. Protivnik, na Marakani, biće novosadska Vojvodina.

Svi na Marakanu !

Napred Zvezda !
Pratite nas na našoj Facebook  i Instagram stranici, kao i na Twitter nalogu.
Zvezdomanija | crvenazvezdabeograd.com