Fudbaleri Crvene zvezde zabeležili su svoj prvi poraz od kako je sa klupe vodi Barak Bahar. U petom kolu Superlige Srbije, na popularnom “Krovu”, bolji od crveno belih bio je domaći Voždovac. Krajnji rezultat bio je 3:2. Strelci za srpskog šampiona bili su Rodić i Kanga.

Neko će reći poraz u pravo vreme, da se pred početak grupne faze Lige šampiona jasno sagleda situacija, ali već posle prvog kola svima koji se iole razumeju u fudbal bilo je jasno da je Zvezda najporoznija na poziciji centralnog veznog i poslednje linije odbrane. Odlaskom Strahinje Erakovića otvorila se ogromna rupa u tom delu terena i činjenica je da akvizicije nisu donele preko potrebnu stabilnost.

Takođe, očigledno je da Zvezdi nedostaje i kvalitetan, autentičan, klasičan napadač i da Piter Olajinka to nije. Vremena da se te stvari isprave veoma je malo. Kvalitetnih pojačanja u zvezdinom finansijskom rasponu je sve manje, a i pitanje kojom bi se brzinom eventualne pridošlice adaptirale na sistem koji gaji izraelski stručnjak.

Game highlights
Zvezdomanija | crvenazvezdabeograd.com
Game stats

Stadion: “FK Voždovac”.

Sudija: Stanko Ostraćanin.

Strelci: Rodić u 74. i Kanga u 90. minutu za Crvenu zvezdu, a Burmaz u 5, Nešković u 44. i Teodorović u 61. minutu za Voždovac.

Žuti kartoni: Matić, Katić, Teodorović (Voždovac), Rodić (Crvena zvezda).

Crveni karton: Đurđević (Voždovac).

Voždovac: Katić, Damjanović, Jočić, Matić, Mitrović (od 62. Vaštšuk), Nešković (od 82. Stoisavljević), Novevski (od 62. Vujanović), Zečević (od 82. Lukić), Đuričić, Đorđević, Burmaz (od 55. Teodorović).

Rezerve: Bjelica, Antonijević, Bogdanović, Kojić, Krpić, Lukić, Medić, Stoisavljević, Teodorović, Vaštšuk, Vujanović.

Crvena zvezda: Glazer, Degenek (od 46. Rodić), Mijailović, Dragović, Bukari, Stamenić (od 84. Šljivić), Kangva (od 46. Kanga), Lučić, Mitrović (od 62. Mijatović), Olanjinka, Kraso (od 74. Kabić).

Rezerve: Popović, Nikolić, Rodić, Spajić, Leković, Nedeljković, Ado, Kanga, Šljivić, Kabić, Mijatović.

Napred Zvezda !
Pratite nas na našoj Facebook  i Instagram stranici, kao i na Twitter TIKTOK nalogu.
Zvezdomanija | crvenazvezdabeograd.com