Fudbalere Crvene zvezde sutra očekuje duel pete runde plejofa Superlige Srbije protiv novosadske Vojvodine. Iako je 34. titula šampiona već obezbeđena crveno beli imaju obavezu da svaku utakmicu do kraja prvenstva odigraju u punom kapacitetu i probaju da obore neke klupske rekorde.

O sutrašnoj utakmici i osećaju ponovnog igranja na Marakani, za klupski sajt, govorio je defanzivac Uroš Spajić:

Osećaj je sjajan, dugo iščekivan, jako sam srećan što sam se oporavio i što je povreda prošlost.

Prvo pojavljivanje i odmah gol

“Veoma mi je drago što sam se vratio na teren baš u Zvezdinom dresu i što se utakmica igrala na Marakani. Bio sam ushićen, jedva sam čekao da istrčim na teren, pogotovo što je to kod kuće, gde je najmilije. Postigao sam lep gol i veoma sam srećan zbog činjenice da se tako sve odigralo, pred našim navijačima i mojom porodicom. Prethodnih godinu dana mi je prošlo kroz glavu u tom momentu, ali sam osetio i pozitivnu energiju kojom ću se voditi u budućnosti”. 

Navijači Zvezde kao dodatna motivacija

Osetio sam od prvog trenutka konekciju između navijača i mene. Dodatna su mi motivacija da budem pravi, 100 posto spreman i da kad god budem igrao, budem na svom nivou, kao i da beležimo najbolje  moguće rezultate što je i najvažnije. Drago mi je što sam se vratio, sve je neuporedivo i na višem nivou u odnosu na ono kada si u inostranstvu”.

Nadam se dobro ispunjenoj Marakani sutra

Nadam se da ću svojim partijama pružati zadovoljstvo svim navijačima, trudiću se, raditi na sebi kao i do sad. Sa nestrpljenjem čekamo i proslavu titule koja je planirana za 28. maj. Pozivam navijače da dođu u što većem broju. Teško je vreme, ali ćemo se mi potruditi da svima koji dođu na Marakanu upriličimo lepe trenutke. Naravno nije nam lako da igramo u ovoj situaciji, ali daćemo sve od sebe da zvezdaši koji će siguran sam dobro ispuniti stadion zadovoljni odu sa Marakane” – završio je Uroš Spajić.

FK Crvena zvezda | crvenazvezdabeograd.com

Utakmica protiv Vojvodine zakazana je za 18:30 (subota 13.maj), a klub je odlučio da zvezdaši do 12 godina sutra besplatno mogu da prisustvuju ovom duelu.


Pratite nas na našoj Facebook  i Instagram stranici, kao i na Twitter nalogu.

Napred Zvezda !

Zvezdomanija | crvenazvezdabeograd.com