Fudbaleri Crvene zvezde trebalo je da danas odigraju utakmicu drugog kola Superlige protiv kruševačkog Napretka, ali je ona, zbog najavljenih vremenskih nepogoda, pomerena za nedelju 6. avgust sa početkom od 16:55 časova na stadionu “Rajko Mitić”.

Pre ove objave, na Marakani, povodom ovog duela, konferenciju za medije imao je trener Crvene zvezde Barak Bahar:

FK Crvena zvezda | crvenazvezdabeograd.com
Barak Bahar
Odmah nakon završetka utakmice sa Vojvodinom nisam bio u mogućnosti da vidim meč jasno. Ipak, posle urađene analize sam mogao da spoznam sve detalje i video sam da nije bilo ni malo loše, ali smatram da ima stvari na terenu koje mogu da se unaprede. Želim da ekipa bude snažnija u napadu, više stvara prilike u šesnaestercu. Voleo bih da postižu više golova u protivničkom kaznenom prostoru, time jedino nisam zadovoljan.

Moja filozofija je da uvek pobeđujemo, da igramo atraktivan fudbal uz visok presing i da navijači budu srećni dok gledaju meč. Mislim da ste videli moju filozofiju na terenu.

Došao sam u Beograd sa mojom filozofijom fudbalske igre, a naravno učio sam mnogo o timu pre nego što sam stigao u Crvenu zvezdu. Pojedini fudbaleri su me pozitivno iznenadili, neki manje neki više, veoma sam zadovoljan timom. Iskoristio sam svaku priliku da ih dobro upoznam kako bi im se što bolje prilagodio.  

Što se tiče sutrašnje utakmice i našeg protivnika, dobro smo analizirali prošlu utakmicu, ne samo jednu već i prethodne mečeve Napretka. Znamo od koga preti najveća opasnost i spremni smo za meč. Priprema svake naredne utakmice je posao mene i kompletnog stručnog štaba. Naravno svi očekuju da postignemo tri gola u prvih deset minuta utakmice, s obzirom da smo startovali sezonu veoma dobro i da smo odradili odlične pripreme. Ne plašimo se. Visoka očekivanja su pred nama, ali smo spremni. Idemo napred kako bi bili što snažniji.

Što se zdravstvenog biltena ekipe tiče Katai je i dalje povređen, počeo je polako da trči i čekamo da se vrati, ali još se nije potpuno oporavio da konkuriše za utakmicu. Mirko Ivanić je zadobio malu povredu na prethodnom treningu, ništa ozbiljno, ali neće biti u sastavu. Takođe, Jovan Mijatović se još nije opravio, a Stefan Leković je bolestan.

Znam da su pred nama velika očekivanja, ali tim ide napred kako bi zadržao visok nivo i da bi igrao sve bolje. To ne utiče na nas, snažno treniramo kako bi smo igrali sve bolje – završio je Barak Bahar.
FK Crvena zvezda | crvenazvezdabeograd.com

Vidimo se u nedelju na Marakani !

Napred Zvezda !
Pratite nas na našoj Facebook  i Instagram stranici, kao i na Twitter nalogu.
Zvezdomanija | crvenazvezdabeograd.com