Fudbaleri Crvene zvezde stigli su u Rusiju, tačnije u Sankt Petersburg, gde će obaviti drugi deo priprema za novu takmičarsku sezonu i to nakon bazičnih priprema na Zlatiboru.

Šef stručnog štaba Vldan Milojević je u Rusiju poveo 28 igrača, a to su: Omri Glazer, Miloš Gordić, Ivan Guteša, Vuk Draškić, Ognjen Mimović, Lazar Nikolić, Naser Điga, Stefan Leković, Andrej Đurić, Veljko Milosavljević, Jung Vu Seol, Milan Rodić, Ebenezer Anan, Viktor Radojević, In Bom Hvang, Dalsio Gomeš, Gelor Kanga, Luka Ilić, Nikola Knežević, Jovan Šljivić, Andrija Maksimović, Piter Olanjinka, Lazar Jovanović, Uroš Kabić, Puma Rodrigez, Aleksandar Katai, Šerif Endiaje, Uroš Sremčević.

Reprezentativci Srbije će se ekipi priključiti naknadno, kao i Mirko Ivanić koji je zbog prinove dobio produženi odmor.

FK Crvena zvezda će u Sankt Peterburgu odigrati tri kontrolne utakmice u okviru turnira (Kup Prijateljstva) čiji je organizator ekipa Zenita. Rivali su Soči (5. jul), Zenit (8. jul) i Taljares (12. jul). Potom sledi povratak u Beograd (13.jul) i poslednja nedelja rada pred početak nove sezone koji je zakazan za 20. jul i kada će crveno beli krenuti u novi napad na još jednu titulu. Crvena zvezda će na otvaranju sezone biti domaćin ekipi Jedinstva sa Uba.

Prijatno i sunčano vreme u Rusiji dočekalo je izabranike Vladana Milojevića. Crveno beli su, nakon odmora, odradili i svoj prvi trening, a među igračima pojavio se i Puma Rodrigez skorašnje pojačanje srpskog šampiona.

Napred Zvezda !
Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, kao i na Twitter TIKTOK
OUT OF CONTEXT CRVENA ZVEZDA | crvenazvezdabeograd.com