Fudbaleri Crvene zvezde slavili su i u drugom kolu Superlige Srbije. Oni su rezultatom 4:0, na beogradskoj Marakani, savladali ekipu kruševačkog Napretka. Odmah po završetku utakmice svoje impresije izneo je trener crveno belih.

Zvezdomanija | crvenazvezdabeograd.com
Barak Bahar
Počeli smo utakmicu bolje nego prethodnu, postigli tri gola u prvom poluvremenu, a u nastavku igre želeli da budemo još bolji, međutim, nije to lako, jer je pitanje pobednika već bilo rešeno. Moramo da nastavimo u ovom ritmu.

Želimo još više da radimo kako bi se podigli na veći nivo, da budemo bolji. Volim što pobeđujemo, nije lako, ali znam da možemo i bolje. 

U svakoj utakmici menjamo nešto, sve zavisi. Treba mi što više igrača koji su raspoloženi i u takmičarskoj formi, želim da mogu da računam na ceo tim. 

Posbno bih istakao Srđana Mijailovića. Video sam odmah da može da pokrije više pozicija u timu i za sada sve to dobro radi. Srećan sam što ga imam. Kao i sve ostale, svi su ostavili dobar utisak, dobro se ponašaju i žele da pobeđuju. Nije bilo lako igrati po ovakvom vremenu, ali našli smo rešenje, probaćemo da u narednim utakmicama budemo dobri i u drugim poluvremenima. 

Kiša je baš padala na početku meča, posle slabije, ali teren je sjajan i vremenski uslovi nisu ništa pokvarili što se igre tiče. Ipak, siguran sam da bi bilo više navijača da je vreme bilo bolje, no, zahvaljujem se svima koji su došli i bodrili nas. Zaista smo srećni što ste uz nas i nadam se da će vas biti još više. Za nekoliko dana nas čeka nova utakmica, biće teško gostovanje, tako da se spremamo za to – završio je izraelski stručnjak na klupi Crvene zvezde.

Fudbalere Crvene zvezde već u petak (11. avgust) očekuje utakmica trećeg kola šampionata. Biće to ujedno i prvo gostovanje u okviru istog. Crveno beli odlaze na megdan ekipi Mladosti iz Lučana, a početak utakmice zakazan je za 19 časova.

Napred Zvezda !
Pratite nas na našoj Facebook  i Instagram stranici, kao i na Twitter nalogu.
Zvezdomanija | crvenazvezdabeograd.com