Iskusni štoper Crvene zvezde Aleksandar Dragović u intervjuu datom austrijskom Kronen Zitung-u izjavio je da je njegova misija u crveno belom završena i da želi nove izazove.

Kako je i sam rekao, očigledno je da se Drago zasitio fudbala u Srbiji i da je vreme za novo poglavlje u njegovoj karijeri.

Aleksandar Dragović

Vreme je za promenu, želim da idem !

“U pogledu uspeha, prelazak u Beograd je bio prava stvar. Ne možete zamisliti ništa bolje od osvajanja titule u Srbiji sa Zvezdom. Znate koliko sam vezan za dedu, on je bio presrećan što sam potpisao za njegov omiljeni klub i osvojio titulu”.

“Igrao sam u Švajcarskoj, Ukrajini, Nemačkoj, Engleskoj i Srbiji, a moj stari san je italijanska Serija A. Moj moto ‘old but gold’ važi tamo i želeo bih da tamo zaigram”.

“Zaista sam dve godine dao sve za Crvenu zvezdu. Verujem i nadam se da mi niko neće postavljati prepreke i da će moja želja za promenom biti shvaćena i prihvaćena“ – završio je stameni štoper.

Aleksandar Dragović je samim gestom i dolaskom u voljeni klub zaslužio posebno mesto u srcima svih zvezdaša.

Nije davao navijačima lažnu nadu, već se umesto reči dokazao na terenu gde je pokazao da je došao da pošteno zarađuje fudbalski hleb i ponosno nosi dres Crvene zvezde. Dve godine je bio jedan od naših najboljih igrača, komandant odbrane, uzoran profesionalac i ono što svi posebno ističemo – mentor mladom Strahinji Erakoviću  koji je uz njega stasao u respektabilnog štopera.

Hvala Drago i srećno!


Pratite nas na našoj Facebook  i Instagram stranici, kao i na Twitter nalogu.
Napred Zvezda !
Zvezdomanija | crvenazvezdabeograd.com