Novi trener Crvene zvezde Barak Bahar izvršiće svoju prvu prozivku 19. juna na stadionu “Rajko Mitić”. Fudbaleri srpskog šampiona trenutno se nalaze na zasluženim odmorima kako bi napunili baterije za izuzetno zahtevnu nastupajuću sezonu gde ih pored domaćeg prvenstva i kupa ovoga puta očekuje veliko iskušenje u vidu grupne faze Lige šampiona.

Sa druge strane, u menadžmentu Crvene zvezde nemaju priliku za odmor obzirom da se uveliko pravi rekonstrukcija ekipe, ali plan priprema je do tančina isplaniran.

Odmah nakon prozivke 19. juna, crveno beli 20. juna kreću put Zlatibora gde će se odraditi onaj zahtevniji, fizički deo priprema. U dobro poznatoj bazi fubaleri Crvene zvezde boraviće do 30.juna, nakon čega sledi dva dana pauze.

2. jula igrači srpskog šampiona započinju onaj lepši deo priprema. Putuje se u Rusiju, tačnije Sankt Petersburg gde će crveno beli na međunarodnom turniru odigrati veoma kvalitetne mečeve. Protivnici će biti ruski šampion Zenit i turski Fenerbahče.

Plan je da se, ako bude vremena, odigra još jedan meč sa nekim od ruskih premijerligaša.

Povratak za Beograd planiran je za 12.jul, a očekuje se da generalna proba bude 15. jula kada bi u glavni grad Srbije trebalo da stigne bratski Olimpijakos. Odmeravanje snaga sa grčkim velikanom zavisiće od obaveza gostiju u evropskim takmičenjima.

22. jula već kreće nova superligaška sezona.

Pratite nas na našoj Facebook  i Instagram stranici, kao i na Twitter nalogu.
Napred Zvezda !
Zvezdomanija | crvenazvezdabeograd.com