Kako prenosi izraelski sportski portal Sport 5 izraelski čuvar mreže Omri Glazer prvi je pik trenera Baraka Bahara i menadžmenta FK Crvena zvezda da na golu zameni dosadašnjeg kapitena i prvog golmana Milana Borjana.

Kako izraelci navode, pregovori su u poodmakloj fazi iako je prva ponuda Crvene zvezde od 500,000€ Glazerovom trenutnom timu Hapoel Beer Shivi glatko odbijena. Dalje se navodi da su crveno beli povisili ponudu na 900.000€ i da će tu sumu izraelski tim najverovatnije prihvatiti obzirom da je trenutni izraelski reprezentativni golman jasno stavio rukovodstvu kluba da želi da igra u Evropi bez obzira što mu ugovor ističe tek 2026. godine. Inače predstavnici Hapoel Beer Shive prvobitno su za Glazera tražili otkup od 2 miliona evra.

Ovaj izraelac rumunskog porekla rođen je 11. marta 1996.godine (27 godina), pored sadašnjeg kluba igrao je u dva mandata za Makabi iz Haife, kao i za ekipu Ness Zion-e. Ove sezone branio je na 25 utakmica, 14 puta je mreža ostala netaknuta, a primio je ukupno 18 golova.

Zvezdomanija | crvenazvezdabeograd.com

Za reprezentaciju Izarela Omri Glazer odigrao je 5 utakmica gde je primio 8 golova.


Pratite nas na našoj Facebook  i Instagram stranici, kao i na Twitter nalogu.
Napred Zvezda !
Zvezdomanija | crvenazvezdabeograd.com