Nepunih dvanaest sati ostalo je do završetka prelaznog roka, a po poslednjim informacijama tim iz Ljutice Bogdana odlučio se na prekid saradnje sa Seku Sanogom i Kalifom Kulibalijem.

Nakon dve i po godine saradnje Seku Sanogo odlazi iz Crvene zvezde. Vezista iz Obale Slonovače očigledno nije u prvom planu kod šefa struke Miloša Milojevića, pa će narednih šest meseci provesti na pozajmici u glavnom gradu Francuske gde će igrati za istoimeni drugoligaški tim.

Dogovor je praktično postignut, igrač se složio sa selidbom u drugu francusku ligu i ostali su samo još detalji pre nego što dva kluba potvrde realizaciju.

Sanogo je stigao u Beograd na leto 2020. kao pazajmica iz Al Itihada. Nakon isteka pozajmice crveno beli su ga potpisali kao slobodnog agenta.

Do dolaska Milojevića Sanogo je imao načajnu ulogu u ekipi. Kockice se nisu složile.

Seku Sanogo za Zvezdu je odigrao ukupno 99 mečeva, postigao četiri i namestio šest golova.

KK Crvena zvezda | crvenazvezdabeograd.com

Najavljen je i rastanak Kalife Kulibalija i šampiona Srbije. Očekivan epilog i kraj saradnje. Crvena zvezda i Amijen dogovorili su detalje oko povratka ovog “napadača” u Francusku.

Centarfor koji je letos iz Nanta stigao u Beograd kao slobodan igrač uspeo je da pokaže ništa, te se vraća u zemlju iz koje je i došao.

Napred Zvezda !

Zvezdomanija | crvenazvezdabeograd.com