Fudbaleri Crvene zvezde nastavljaju sa pripremama za novu sezonu. Oni su juče u kasnim večernjim satima otputovali na drugi deo priprema koji će se obaviti u Rusiji, tačnije Sankt Petersburgu.

Trener Barak Bahar je nakon završetka bazičnog dela priprema na Zlatiboru skratio spisak fudbalera koji konkurišu za prvi tim za pet igrača.

Zvezdomanija | crvenazvezdabeograd.com

U avionu za najlepši ruski grad našli su se:

Omri Glazer, Nikola Vasiljević, Zoran Popović, Aleks Vigo, Kosta Nedeljković, Aleksandar Dragović, Strahinja Eraković, Uroš Spajić, Nemanja Milunović, Stefan Leković, Milan Rodić, Lazar Nikolić, Edmund Ado, Srđan Mijailović, Nikola Stanković, Gelor Kanga, Kings Kangva, Marko Stamenić, Mirko Ivanić, Jovan Šljivić, Osman Bukari, Vladimir Lučić, Nikola Mituljikić, Piter Olanjinka, Aleksandar Katai, Stefan Mitrović, Žan Filip Kraso i Jovan Mijatović.

U Beogradu je, kako bi se u potpunosti oporavio od povrede, ostao Jegor Prucev, dok je Irakli Azarov na Evropskom prvenstvu za fudbalere do 21 godine.

Barak Bakhar | Zvezdomanija | crvenazvezdabeograd.com

Da podsetimo, crveno beli će tokom boravka u Sankt Petersburgu odigrati tri veoma jake utakmice. Rivali Crvenoj zvezdi biće ruski šampion Zenit (4. jul), Nefči (8. jul) i Fenerbahče (12. jul). Svi mečevi su na programu od 19:30 časova.


Napred Zvezda !
Pratite nas na našoj Facebook  i Instagram stranici, kao i na Twitter nalogu.
Zvezdomanija | crvenazvezdabeograd.com