Nakon vanredne konferencije za medije koju je u hali “Aleksandar Nikolić” održao predsednik KK Crvena zvezda Meridianbet Nebojša Čović, na teren su izašli i prvotimci kluba sa Malog Kalemegdana kako bi održali poslednji trening pred gostovanje u Kaunasu.

Novinarima se tom prilikom obratio i trener srpskog i jadranskog šampiona Duško Ivanović i izneo svoja očekivanja pred duel sa litvanskim predstavnikom u Evroligi..

“Izuzetno važna utakmica protiv jedne ekipe koja igra čvrsto, disciplinovano i uporno. Oni su, protiv svih ekipa sa kojima su igrali u Evroligi pokazali sav svoj kvalitet, a i pobedili su velike rivale”

“Posebno na svom terenu igraju vrlo stabilno, ali mi ćemo da pokušamo, kao i uvek, da pobedimo. U prvoj utakmici u Beogradu, u prvih deset minuta, bili smo iznenađeni njihovom čvrstinom i to ne sme da nam se ponovi u Kaunasu”.

KK Crvena zvezda | crvenazvezdabeograd.com
Uvek puna Žalgirio Arena

“Mi smo navikli na te pune sale i da su svi protiv nas. Nije to ništa strano za nas, a to neke igrače posebno motiviše”.

Povratak Nikole Ivanovića

Nikola Ivanović je juče trenirao sa nama, treniraće i dalje, ićiće sa nama u Kaunas i nadam se da će moći da nam pomogne”.

Crveno beli su tokom dana odleteli za Litvaniju, a meč protiz Žalgirisa zakazan je za petak 20. januara od 19 časova.

Napred Zvezda !

Zvezdomanija | crvenazvezdabeograd.com