Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet sutra uveče (2.mart od 19 časova) u Minhenu u “Audi Domu” igraju svoje prvo od “devet finala” za ulazak u TOP 8 Evrolige. Protivnik je ekipa Bajerna koji se posle odigranih 25 kola ovog takmičenja nalazi na 15 mestu (9 pobeda i 16 poraza) tabele.

Crveno beli bi trebalo da u prestonici Bavarske budu jači za Fakunda Kampaca koji bi danas konačno trebalo da se registruje za nastupe u Evroligi.

O predstojećem protivniku, kao i Fakundu Kampacu i mogućim pojačanjima u poslednja 24 sata prelaznog roka govorio je trener Duško Ivanović:

“Sada počinje devet finala za nas. Bićemo jači za Fakunda, imamo igrača više, ali u suštini sve je isto. Pokazali smo da možemo da pobedimo svakoga kada smo fokusirani i čvrsti u odbrani. Moramo da verujemo u ono što radimo i to je ono što nas čini dobrom ekipom. Bajern je borben tim, ima igrače koji su polivalentni. Napadaju niski post, igraju pik-end-rol- Igraju izuzetno brzo.

Nakon poraza od Albe, nema prostora za novi kiks

“Poraz je bio bolan. Doduše nema onog koji nije bolan, ali ovaj je baš. Ipak, šanse i dalje postoje jer mi verujemo u to, a danas na dan Svetog apostola Onisima koji kaže da ništa nije nemoguće. To je danas, ali mi moramo svakog dana da mislimo da je sve moguće. Ovi momci su tu da ostvare nešto što se u nekom momentu čini nemoguće.”

O mogućim pojačanjima u poslednja 24 sata

Poslednji dan ne možemo ništa, nećemo biti kao ponavljači da nešto radimo poslednjeg dana.” – završio je Duško Ivanović

Tim sa Malog Kalemegdana je u prvom delu sezone savladao bavarce rezultatom 78:72 i to je ujedno crveno belima bila prva pobeda u ovogodišnjem takmičenju.

Sutra se u Minhenu očekuje da će crveno bele iz Beograda bodriti gotovo čitav “Audi Dom” jer prema informacijama koje posedujemo veliki broj ulaznica završio je u rukama naših navijača.

Napred Zvezda !

Zvezdomanija | crvenazvezdabeograd.com

One thought on “Duško Ivanović : Sutra u Minhenu je prvo od devet finala za nas !”

Comments are closed.