Vladan Milojević danas je i zvanično počeo svoj drugi mandat u Crvenoj zvezdi !

Posle odrađenih dvodnevnih testiranja u Zavodu za sport i medicinu sporta Republike Srbije na Košutnjaku, danas u 11 časova, na stadionu “Rajko Mitić, Milojević je obavio prvu prozivku na kojoj je bilo 27 fudbalera. Crveno beli su tako i oficijelno startovali sa pripremama za prolećni deo sezone.

Na prozivci su se pojavili sledeći fudbaleri: Omri Glazer, Zoran Popović, Nikola Vasiljević, Balša Popović, Kosta Nedeljeković, Lazar Nikolić, Miloš Degenek, Uroš Spajić, Aleksandar Dragović, Nemanja Milunović, Veljko Milosavljević, Milan Rodić, Viktor Radojević, Srđan Mijailović, Marko Stamenić, Gelor Kanga, Nikola Knežević, Jovan Šljivić, Mirko Ivanić, Aleksandar Katai, Andrija Maksimović, Nikola Mituljikić, Jovan Mituljikić, Vladimir Lučić, Uroš Kabić, Stefan Mitrović i Jovan Mijatović.

Timu iz Ljutice Bogdana uskoro će se pridružiti i Šerif Endiaje, Edmund Ado i Piter Olanjinka, dok su zbog reprezentativnih obaveza odsutni Žan Filip Kraso, Kings Kangva, Naser Điga, Osman Bukari i In Bom Hvang.

Prvotimci će trenirati u Beogradu do 14. januara, a zatim će 15. otputovati na Kipar, tačnije Pafos, gde će boraviti 17 dana i odigrati pet kontrolnih utakmica. Rivali crveno belima na zimskim pripremama će biti kiparska Hloraka (17. januar), mađarski Zalaegerseg (20. januar), subotički Spartak (24. januar) i lučanska Mladost (28. januar). Generalna proba je zakazana za 1. februar, dok će ime rivala biti naknadno objavljeno.

Prozivci su prisustvovali, osim članova novog stručnog štaba i Predsednik kluba Svetozar Mijailović, generalni direktor Zvezdan Terzić, sportski direktor Mitar Mrkela, kao i direktor skauting službe Marko Marin.

Uskoro opširnije…

Napred Zvezda !
Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, kao i na Twitter TIKTOK
Zvezdomanija | crvenazvezdabeograd.com