Nastavlja se rat saopštenjima večitih rivala pred sutrašnji istorijski evroligaški derbi. Nakon nekoliko sastanaka sa državnim bezbedonosnim strukturama i niza saopštenja i izjava iz oba tabora novinskim redakcijama su upravo pristigla i nova adresirana sa Malog Kalemgdana i Humske.

KK Crvena zvezda mts

KK Crvena zvezda obaveštava javnost da je u sredu u organizaciji direkcije policije, održan novi sastanak bezbednosti kome su prisustvovali predstavnici svih relevatnih službi zaduženih za bezbednost i organiziciju utakmice, kao i predstavnici oba kluba aktera sutrašnje utakmice 12.kola Evrolige.

Na sastanku je odlučeno da će u četvrtak uveče biti obezbeđeni posebni sektori za sve navijače Crvene zvezda koji poseduju karte za utakmicu. Takođe biće određena i posebna lokacija za okupljanje navijača Crvene zvezde, kako bi bezbedno mogli da uđu i izađu iz Arene. Svi ostali detalji biće saopšteni naknadno.

Ovom prilikom, KK Crvena zvezda mts još jednom apeluje da utakmica protekne u fer i sportskoj atmosferi, bez ikakvih incidenata.

Molimo navijače Crvene zvezde da se ponašaju u duhu fer pleja, bez obzira na sve vrste provokacija, i da time obezbede da ova utakmica 12.kola Evrolige protekne u najboljem redu i bez bilo kakvih incidenata.

KK Crvena zvezda mts


S druge strane iz KK Partizan negiraju da je do bilo kakvog dogovora došlo što možete pročitati na sledećem linku.


Podsećamo košarkaši Crvene zvezde mts u četvrtak od 20:30 gostuju ekipi Partizana u okviru 12.kola Evrolige. Ovaj, po mnogo čemu istorijski derbi, u poslednja dva dana prati i niz kontradiktornosti pre svega po pitanju ko i kako može ući u beogradsku “Štark Arenu”. Rukovodstvo tima sa Malog Kalemegdana u toku jučeršnjeg dana oglasilo se saopštenjem, a i navijačka grupa Delije takođe je izrazila svoje nezadovoljstvo zabranom prisustva u novobeogradskoj Areni.

Nastavljamo da pratimo situaciju!

Napred Zvezda!
Zvezdomanija | crvenazvezdabeograd.com
One thought on “KK Crvena zvezda: Delije mogu u Arenu | Partizan negira”

Comments are closed.