Tokom jučerašnjeg zasedanja Skupštine KK Crvena zvezda Meridianbet izneta je i informacija šta crveno bele očekuje u pripremnom periodu.

Zvezdomanija | crvenazvezdabeograd.com

Po rečima predsednika kluba Nebojše Čovića, planirano je da se prvotimci pojave u Beogradu u periodu posle Mundobasketa, negde od 17.avgusta kada će biti organizovani lekarski pregledi i fizička merenja, da bi do 21.avgusta trener Duško Ivanović imao čitavu ekipu na raspolaganju.

Nakon toga usledile bi pripreme, ne pre 24.avgusta u, najverovatnije, Staroj Pazovi na kompleksu terena FSS-a, a potom bi crveno beli učestvovali na čak tri veoma jaka košarkaška turnira, za koje će datumi biti naknadno objavljeni.

Planirano je da Crvena zvezda ide na Sardiniju gde će joj rivali biti italijanske ekipe Armani i Sasari.

Nakon toga crveno bele očekuje turnir u Minhenu, a učesnici bi trebalo da, pored Crvene zvezde, budu Bajern, Alba i Efes.

I za kraj, već tradicionalno, tim sa Malog Kalemegdana odlazi na Kipar gde će se ukrstiti koplja sa Makabijem, Žalgirisom i Olimpijakosom.

Sve u svemu Crvena zvezda će najzad imati jake provere pred početak Evrolige koju crveno beli otvaraju 5.oktobra u Beogradu protiv ekipe ASVEL-a.

Zvezdomanija | crvenazvezdabeograd.com
Napred Zvezda !
Pratite nas na našoj Facebook  i Instagram stranici, kao i na Twitter nalogu.
Zvezdomanija | crvenazvezdabeograd.com