Danas je u Beogradu održana redovna Skupština KK Crvena zvezda Meridianbet. Zasedanju je prisustvovalo 40 od 56 članova ovog tela, a dnevni red sastojao se od 8 tačaka.

Predsednik kluba, Nebojša Čović, informisao je članove Skupštine o tekućim temama, finansijskim izveštajima, dnevnom poslovanju kluba, kao i o planovima i ciljevima kluba za narednu 2023/24 takmičarsku sezonu.

Takođe, jednoglasno je od strane Skupštine usvojen i izveštaj o svim naknadama za igrače, trenere i menadžment za predhodnu sezonu, kao i za nastupajući takmičarski ciklus.

Jednoglasno su usvojeni ciljevi prvog tima i oni su jasni. Osvajanje trofeja u sva četiri takmičenja u sezoni 2023/24. Zbog toga u klubu očekuju maksimalnu podršku celokupne zvezdaške javnosti.

Skupština KK Crvena zvezda | Zvezdomanija | crvenazvezdabeograd.com

Tokom svog izlaganja Nebojša Čović se zahvalio na ogromnoj pomoći određenim institucijama Republike Srbije, gradu Beogradu i naslovnom sponzoru kompaniji Meridianbet, jer, kako je rečeno, bez njihove podrške, svakodnevni život i nesmetan rad kluba bio bi nemoguć.

Takođe, jednoglasno je od strane delegata, usvojen predlog budžeta kluba za narednu sezonu, a podržan je i stav kluba o narednim koracima koje će KK Crvena zvezda Meridianbet učiniti povodom novonastale situacije u ABA ligi čiji je KK Crvena zvezda – suvlasnik.

U novoj sezoni tim sa Malog Kalemegdana sve svoje utakmice igraće u beogradskoj Štark Areni.

Prodaja sezonskih karata startuje početkom septembra.

Na kraju, članovi Skupštine usvojili su predlog da aktuelno predsedništvo pređe u VD stanje koje će trajati do jeseni, kada će doći do rekonstrukcije tog tela novim imenima.

Napred Zvezda !
Pratite nas na našoj Facebook  i Instagram stranici, kao i na Twitter nalogu.
Zvezdomanija | crvenazvezdabeograd.com