Fudbaleri Crvene zvezde danas od 15 časova u Kruševcu, na stadionu “Mladost”, kreću u odbranu trofeja osvajača fudbalskog Kupa Srbije, četvrtog u nizu. Prvi protivnik crveno belima u najmasovnijem fudbalskom takmičenju u Srbiji biće srpskoligaš Trayal iz Kruševca.

Trener Barak Bahar, zbog reprezentativnih obaveza, na raspolaganju neće imati kompletan sastav, ali igrači koji su ostali u Beogradu i koji će se danas suprotstaviti kruševljanima trebalo bi da budu dovoljni da izbore prolaz u narednu rundu ovog takmičenja.

Crveno beli, koji su izraziti favorit na ovom meču, nikada se do sada, u svojoj istoriji, nisu sastali sa ekipom Trayala.

Zvezda je, pre reprezentativne pauze, odigrala četiri susreta. Dva u Ligi šampiona (poraz i nerešeno) i dva u prvenstvu Srbije (pobede), dok se ekipa Trayala nalazi na prvom mestu Srpske lige Istok sa deset pobeda iz isto toliko susreta.

Očekivanja pred ovaj duel izneo je mladi reprezentativac Srbije, rodom iz Kruševca, Jovan Šljivić koji se priključio prvotimcima direktno nakon reprezentativnih obaveza.

Jovan Šljivić

Ciljevi Crvene zvezde su uvek jasni, jer u svakom takmičenju želimo da pobeđujemo i navijačima pružimo kvalitetan fudbal. Bez obzira što je Trajal trećeligaš, ne želimo da ih potcenimo, već ćemo nastojati da pristup bude kao u Ligi šampiona. Odnos prema Zvezdinom grbu mi je uvek isti, bez obzira na protivnika, i znam da je tako i kod mojih saigrača, tako da verujem da ćemo danas navijačima pružiti kvalitetnu utakmicu i da ćemo na pravi način započeti odbranu trofeja Kupa Srbije.


S obzirom na to da sam rodom iz Kruševca, biće to posebna utakmica za mene, jer ću imati priliku da igram pred drugovima sa kojima sam odrastao, ali u svakom slučaju verujem da će biti pune tribine. Iskren da budem, nije mi bio ni potreban odmor.

Zaista se osećam spremno i sa mnogo elana čekam današnju utakmicu. Siguran sam da mogu bolje, i još uvek se privikavam na sve one obaveze koje seniorski fudbal nosi, ali smatram da to sjajno podnosim i da će forma samo da mi ide u uzlaznoj putanji. Nadam se da pobedom započinjemo sutrašnji mini ciklus i da ćemo sa pozitivnim rezultatima dočekati reprezentativnu pauzu u novembru. Zaista se radujem današnjoj utakmici – završio je mladi reprezentativac Srbije.

Direktan prenos šesnaestine finala Kupa Srbije možete pratiti kanalu Arenasport Premium 1 od 15 časova. 

Napred Zvezda !
Pratite nas na našoj Facebook  i Instagram stranici, kao i na Twitter TIKTOK nalogu.
Zvezdomanija | crvenazvezdabeograd.com