Fudbaleri Crvene zvezde plasirali su se u narednu rundu fudbalskog Kupa Srbije. Oni su u Kruševcu, na stadionu “Mladost” pobedili srpskoligaša Trayal iz Kruševca rezultatom 6:0. Strelci za ekipu Baraka Bahara bili su Spasojević (autogol) u 9, Endiaje u 53, Šljivić u 75. i 91, Knežević u 77. i Mijatović u 89. minutu.

Izraelski stručnjak na klupi Crvene zvezde, obzirom da nije mogao da računa na 14 igrača zbog reprezentativnih obaveza, izveo je kombinovanu postavu i dao je šansu mladim snagama srpskog šampiona, a neki su mu to na najbolji način uzvratili kao Šljivić sa dva pogotka, Mijatović, Knežević i Nedeljković.

Crveno beli su prvo poluvreme odigrali dominantno ali i dosta nepovezano obzirom da su u u ovom satavu izašli prvi put i da je terne stadiona pod Bagdalom u katastrofalnom stanju. Otud i samo jedna lopta u mreži golmana Trajala u prvih 45 minuta koji je delo njihovog igrača Spasojevića.

U drugom delu igre stvari su došle na svoje mesto. Ulaskom Šljivića i Mijatovića sredinom drugog dela igre crveno beli su pojačali intezitet, pre svega napada i rezultat je bio da je mreža domaće ekipe napunjena do vrha.

Tako su se crveno beli plasirali u osminu finala najmasovnijeg fudbalskog takmičenja u Srbiji.

Game highlights

Trayal vs Crvena zvezda 0:6 | crvenazvezdabeograd.com

Game stats

Stadion: „Mladost“.

Sudija: Nikola Petrović.

Strelci: Spasojević (autogol) u 9, Endiaje u 53, Šljivić u 75. i 91, Knežević u 77. i Mijatović u 89. minutu.

Žuti kartoni: Nikolić (Trajal), Dragović, Knežević (Crvena zvezda).

Trajal: Jovanović, Stević, Punoševac, Spasojević, Vojinović, Đorđević (od 60. Jović), Radivojević (od 60. Đurović), Nikolić, Kostić Milutinović (od 74. Beskorvajni), Rašković (od 78. Milenković), Gogić. 

Rezerve: Simić, Marković, Jevtić, Jović, Đurović, Mtrović, Beskorvajni, Arsenović, Ivezić, Ilić, Milenković.

Crvena zvezda: Glazer, Nedeljković, Spajić, Dragović (od 79. Milosavljević), Nikolić, Mijailović (od 79. Vukojević), Knežević, Katai (od 61. Ivanić), Kabić, Olanjinka (od 61. Šljivić), Endiaje (od 61. Mijatović).

Rezerve: Vasiljević, Vigo, Milosavljević, Ivanić, Šljivić, Maksimović, Mituljikić, Vukojević, Mijatović.


Napred Zvezda !
Pratite nas na našoj Facebook  i Instagram stranici, kao i na Twitter TIKTOK nalogu.
Zvezdomanija | crvenazvezdabeograd.com