Ostaje li ili odlazi komandant Zvezdine odbrane? Poslednjih mesec dana puno se govorilo da štoper Crvene zvezde Aleksandar Dragović ima ozbiljnu ponudu da pređe u redove italijanske Sampdorije koju sa klupe vodi Dejan Stanković.

Situacija na Apeninima se u međuvremenu drastično promenila obzirom da je tim iz Đenove u gotovo bezizlaznoj situaciji i da je prelazak u niži rang takmičenja gotovo neminovan. Samim tim pretpostavka je da od transfera Dragovića u Sampdoriju, u takvim okolnostima, nema ništa.

Međutim, za stamenog bivšeg reprezentativca Austrije, interesovanje je pokazalo još nekoliko klubova sa Apeninskog poluostrva tako da su se otvorile nove transfer opcije.

Aleksandar Dragović | FK Crvena zvezda | crvenazvezdabeograd.com

Prema nekim informacijama koje stižu sa priprema u Turskoj, Dragović i rukovodstvo Crvene zvezde su u vrlo “zategnutim” odnosima, obzirom da je igrač nezadovoljan što mu nije dozvoljeno da krajem decembra ili barem početkom januara pređe u Sampdoriju. Obzirom na čitavu situaciju deluje da će Dragović napustiti crveno bele i sreću potražiti na nekom drugom mestu.

Odlazak Aleksandra Dragovića, u ovom trenutku, ne bi predstavljao veliki problem treneru Milojeviću obzirom da su tu Eraković, Pankov i Milunović, a sredinom drugog dela šampionata očekuje se da se ekipi priključi i potpuno spreman Uroš Spajić.

Napred Zvezda !

Zvezdomanija | crvenazvezdabeograd.com