FK Crvena zvezda pobedila je u drugoj kontrolnoj utakmici, u sklopu priprema na Kipru, ekipu Zalaegersega rezultatom 1:0

Jedini strelac na ovom susretu bio je mladi Jovan Šljivić u 25. minutu, a utiske sa ovog duela, kao i o do sada ostvarenom planu na Pafosu, izneo je šef stručnog štaba Crvene zvezdeVladan Milojević.

Vladan Milojević
FK Crvena zvezda | crvenazvezdabeograd.com
Druga kontrolna utakmica je bila svakako dosta bolja od prve i nadam se da će svaka sledeća biti još kvalitetnija. Meč sa Zalaegersegom je bio dobra provera, pravi takmičarski duel. Reč je o rivalu koji igra agresivno i disciplinovano. Implementirali smo dosta elemenata, na kojima radimo na treninzima i to je ono što me raduje. Rezultat nije primaran, ali igrači moraju da znaju da ako igraju za Crvenu zvezdu i nose ovaj grb, nema razlike između prijateljskih i zvaničnih utakmica.

Zna se šta je cilj, ali u ovom trenutku to zaista nije primarno. Mnogo dobrih stvari smo do sada uradili, ali uvek ima prostora za napredak. Još uvek radim na pronalaženju pravih pozicija za pojedine igrače, želim da vidim kako se snalaze, ali sam zadovoljan kako se odvijaju pripreme.

Pohvale za Jovana Šljivića…

Jovan Šljivić je postigao lep gol, takođe je i Viktor Radojević sjajno centrirao. Još jednom se pokazalo da imamo decu koja polako dolaze. Na nama je da ih istrpimo, uvek je bitan momenat za mlade igrače kada ih “gurnuti u vatru”. Njihovo vreme tek dolazi. Crvena zvezda ima lepu budućnost sa dosta mladih i talentovanih igrača. Veoma sam zadovoljan, na njima je samo da rade. 

O daljem toku priprema…

Radimo po planu i programu, takođe smo i danas radili u ozbiljnom režimu. Verovatno će pojedini igrači dobijati veću minutažu, s obzirom na to da se približava početak prvenstva i oni treba da budu na visokom nivou
 
FK Crvena zvezda | crvenazvezdabeograd.com

Narednu kontrolnu utakmicu crveno beli igraju u sredu 24. janura protiv ekipe Spartaka iz Subotice.

Napred Zvezda !
Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, kao i na Twitter TIKTOK
Zvezdomanija | crvenazvezdabeograd.com