Juče je zvezdaškoj i srpskoj javnosti predstavljen novi trener Crvene zvezde Barak Bahar a generalni direktor Zvezdan Terzić nije krio oduševljenje činjenicom da je veoma perspektivni izraelski stručnjak pristao da vodi crveno bele u naredne tri godine:

“Budućnost Crvene zvezde je sa Barakom Baharom. Sa njim dolazi oformljen tim stručnjaka koji je pokazao da zna da radi posao. Bez obzira na dominaciju u srpskom fudbalu, šest titula i sedam grupnih faza UEFA takmičenja, vreme je za iskorak. Narod očekuje da podignemo lestvicu. Treba nam sveža krv i energija, uz respekt prema igračima i trenerima koji su prethodnih godina doneli mnogo uspeha klubu”.

FK Crvena zvezda | crvenazvezdabeograd.com

“Dugo smo ga želeli i pratili. Na kraju i pregovarali. I on je osećao da je vreme za iskorak i novu Ligu šampiona. Osvojio je šest titula u Izraelu, poštujemo sve što je Makabi iz Haife uradio u tom takmičenju. Igrali su bez straha i resepkta. Jasno nam je kakav profil igrača treba novom treneru. Bićemo brži, mlađi i ofanzivniji nego što smo danas. Svega toga smo svesni, iako čujemo glasove sa strane. Posle šest titula i sedam grupnih faza možemo i da budemo prepotentni.”

Hvala Milošu Milojeviću

“Još jednom da se zahvalim Milošu Milojeviću na izvanrednim rezultatima, posvećenom radu i siguran sam da će se jednog dana vratiti. Ostavio je iza sebe otvorena vrata, mogu da komentarišem njegov sistem vrednosti. Ponašao se džentlmenski i u duhu Crvene zvezde.”

O pojačanjima za narednu sezonu

“Uradili smo veliki posao od januara. Mnogo toga u tajnosti, mada ovde zidovi imaju uši. Ali blizu smo dovođenja napadača. I to ne jednog nego dvojice” – nagovestio je Zvezdan Terzić.

Gledajući sa strane utiska smo da rukovodstvo srpskog šampiona polaže velike nade u Bahara i njegovu posvećenost radu i da će iz toga proizaći očekivan evropski uspeh.

Dugo toplo leto je pred nama…

FK Crvena zvezda | crvenazvezdabeograd.com

Pratite nas na našoj Facebook  i Instagram stranici, kao i na Twitter nalogu.
Napred Zvezda !
Zvezdomanija | crvenazvezdabeograd.com