Fudbalski klub Crvena zvezda, a u skladu sa kupovnom moći građana Srbije, napraviće određene ustupke i ovoga puta izaćiće sa veoma prihvatljivim cenama ulaznica za predstojeću grupnu fazu UEFA Lige šampiona.

Crveno beli su osvajanjem 34. titule šampiona Srbije, prvi put od kako se igra ovo Uefino najeminentnije takmičenje, obezbedili direktan plasman u grupnu fazu, tako da će sezona beograđanima početi krajem avgusta.

Obzirom da su u sezoni 2019. kada su na Marakani gostovali Liverpul, PSŽ i Totenhem, karte bile ekstremno skupe, ovog puta plan je da one u ovom izdanju grupne faze LŠ cenom budu svima pristupačne.

Naime, za tri utakmice na stadionu “Rajko Mitić”, paket za severnu tribinu iznosiće 15.000 dinara. Za tribinu „Siniša Mihajlović“ na zapadu, za istu svrhu trebalo bi da se izdvoji 30.000 dinara. Koliko smo razumeli, ove komplete će, za sada, moći da priušte samo članovi kluba.

Upravo zbog toga, iz Crvene zvezde su objavili da obnova članarine za sezonu 23/24 počinje već početkom juna.

crvenazvezdabeograd.com
  • Članarina za najmlađe članove (do 18 godina) ostaje nepromenjena i ona će iznositi 1.200 dinara.
  • Za sve članove sa pravom glasa na klupskim izborima (preko 18 godina starosti), članarina iznosi 1.800 dinara.

Shodno novim tehnologijama, obnova i kupovina članarine i paketa karata, biće moguća onlajn putem, kao i u prostorijama Servisa za članstvo na stadionu “Rajko Mitić”.


Što se tiče cena pojedinačnih ulaznica, u sadašnjoj projekciji marketinga kluba, za sever, trebalo bi da se izdvoji 3.500 dinara.

Plan marketinga i rukovodstva Crvene zvezde je da cene ulaznica budu 20 odsto veće u odnosu na prvu Ligu šampiona, ali i značajno manje u odnosu na 2019. godinu.


Pratite nas na našoj Facebook  i Instagram stranici, kao i na Twitter nalogu.
Napred Zvezda !
Zvezdomanija | crvenazvezdabeograd.com