Kako je i najavio direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić, od naredne sezone stvari u klubu će se podići na mnogo viši nivo. Dolaskom novog trenera Baraka Bahara očekuje se veliki iskorak u sportskom segmentu. Kako bi se sportskom sektoru omogućili najbolji mogući uslovi za rad u Ljutice Bogdana krenulo se sa uređenjem i rekonstrukcijom tehničkog segmenta stadiona “Rajko Mitić”

Crvenu zvezdu, nakon osvojene duple krune, u narednoj sezoni očekuje borba na tri fronta od čega je najvažnija ona u grupnoj fazi Lige šampiona. Da bi naši fudbaleri osvarili što bolje rezultate, za početak krenulo se sa rekonstrukcijom travnate površine terena za trening i glavnog terena Marakane.

Kako je zamena trave na pomoćnom terenu pri samom kraju, u toku jučerašnjeg dana započeti su radovi i na zameni travnate površine na glavnom terenu.

Iz kluba poručuju da se radi o najmodernijoj hibridnoj podlozi sačinjenu od najkvalitetnijih materijala koju već imaju neki od najboljih svetskih klubova kao što su Real Madrid, Pari Sen Žermen, Vest Hem, Lester, Bešiktaš i mnogi drugi. Interesantno je da ovom podlogom može da se pohvali i ona druga, veća Marakana u Riju.

Radovi će se obaviti u tri faze, a očekuje se da sve bude gotovo najkasnije do 10. jula.

Zvezdomanija | crvenazvezdabeograd.com
Pratite nas na našoj Facebook  i Instagram stranici, kao i na Twitter nalogu.
Napred Zvezda !
Zvezdomanija | crvenazvezdabeograd.com