Košarkaše Crvene zvezde mts, nakon treće uzastopne evroligaške pobede očekuju nove obaveze na oba fronta u sledećoj nedelji. U okviru ABA Lige, u ponedeljak od 20:00 će se odigrati večiti derbi, a potom, u petak, u halu “Aleksandar Nikolić” stiže ekipa Virtusa predvođena Milošem Teodosićem. Taj meč Evrolige odigraće se u ranijem terminu od 18 časova kako bi se posle, nadamo se još jedne pobede, odgledao meč reprezentacije Srbije na Mundijalu u Kataru.

Derbi

Prodaja karata za Večiti Derbi vršiće se isključivo na blagajni hale “Aleksandar Nikolić” i to u ponedeljak od 12-20 časova. Karte za derbi regionalne lige, mogu se kupiti uz sezonsku kartu, kupljenu kartu za Makabi, ili kupljenu kartu za naredni meč našeg tima u Evroligi protiv Virtusa!

Iz Crvene zvezde naglašavaju da i ovom prilikom prema propozicijama ABA lige, NEMA gostujućih navijača na utakmicama regionalnog takmičenja!

KK Crvena zvezda | crvenazvezdabeograd.com

Virtus

Ulaznice za utakmicu sa italijanskom ekipom nalaze se na svim prodajnim mestima tiketing partnera KK Crvena zvezda „Ticket Vision“ kao i online na sledećoj web adresi: KK Crvena zvezda vs Virtus. Na dan utakmice, petak 02.12. blagajne Pionira će biti otvorene već u 11 časova.

Cene ulaznica:

Napred Zvezda !

Zvezdomanija | crvenazvezdabeograd.com
2 thought on “KK Crvena zvezda | Karte za Derbi i Virtus u prodaji”

Comments are closed.