Fudbaleri Crvene zvezde juče su, pod dirigentskom palicom Vladana Milojevića, startovali sa pripremama za prolećni deo sezone…

Prvotimcima, kojih je je bilo 27, kao i okupljenim novinarima, obratili su se novi – stari trener Vladan Milojević i generalni direktor Zvezdan Terzić.

Prvi čovek Crvene zvezde imao je zanimljivo i dugačko izlaganje. Pre svega čestitao je svim prisutnima srećne Novogodišnje i Božićne praznike, a fudbalerima poželo srećan početak rada.

Potom je jasno stavio do znanja, pre svega igračima, da posle svega što se izdešavalo u prvom delu prvenstva, uz jasnu konstataciju da je Zvezda najbolja, najjača i najkvalitetnija, a da prvotimci imaju najbolje uslove za rad uz konstataciju da su najplaćeniji na ovim prostorima, da sve osim titule ne dolazi u obzir.

Terzić je predstavio Vladana Milojevića, a potom je govorio o predstojećem periodu i ciljevima za prolećni deo sezone 2023/24.

Ono što je najviše interesovalo pripadnike sedme sile bila su pitanja vezana za nastupajući prelazni rok, dok se generalni direktor fokusirao na planove za smanjenje igračkog kadra. Pričao je Terzić i o težini Zvezdinog dresa, mogućim odlascima Dragovića, Mijatovića, Nedeljkovića, Endiaja, dolasku Sremčevića, levog beka…..

Kompletno izlaganje generalnog direktora FK Crvena zvezda Zvezdana Terzića možete pročitati OVDE
Početak priprema FK Crvena zvezda
Napred Zvezda !
Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, kao i na Twitter TIKTOK
Zvezdomanija | crvenazvezdabeograd.com